شرایط اخذ ویزای کار در اکوادور بدون مدرک دانشگاهی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط اخذ ویزای کار در اکوادور بدون مدرک دانشگاهی
0
بهادر.م پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام استاد ملک پور. اگر براتون مقدور هست درمورد کار در اکوادور بهمون اطلاعات بدید. من قصد کار در اکوادور دارم ولی هیچ مدرک دانشگاهی ندارم. نظرتون درمورد شرایط من چی هست؟با تشکر از خوبی بینهایت شما

3 پاسخ به این سوال داده شده است
esmaeili.m پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام و روزبخیر

دوست عزیز برای کار در این کشور شما نیاز به دعوت نامه کاری از یک کارفرما دارید تا بتوانید ویزای کاری دریافت کنید. دوست عزیز برای مهاجرت باید شرایط سنی، مدرک تحصیلی، مدرک زبان، وضعیت تاهل و تمکن مالی شما مهم است. بهتر است شرایط کلی شما مورد بررسی قرار گیرد تا راهکار مهاجرتی به شما ارائه گردد.

melodyshakourzadeh@gmail.com پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب.. برای کار در این کشور شما نیاز به یک جاب آفر یا همان پیشنماد کاری از طرف یک کارفرما یا شرکت واقع در اکوادور خواهید داشت.. برای دریافت ویزاهای کاری معمولا به تحصیلات و مدرک دانشگاهی نیاز است .. باید شرایط شما کامل بررسی شود.. شاید بهتر باشد که از راه تحصیل دانشگاه یا دوره زبان وارد شوید.. موفق و پیروز باشید

rayhaneh پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام

دوست عزیز برای کار در این کشور حتما نیاز به پیشنهاد شغلی دارید. یکی از مواردی که باید جهت اخذ ویزای کار سایر کشورها ارائه دهید مدرک دانشگاهی است.

نیاز است شرایط شما دقیق تر بررسی شود

بهتر است با موسسه تماس حاصل کنید تا مشاورین شرایطتان را بررسی کنند

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...