شرایط اخذ ویزای کار کشور سوئد یا آلمان برای مهندسین برق الکترونیک با ۴ سال سابقه کار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط اخذ ویزای کار کشور سوئد یا آلمان برای مهندسین برق الکترونیک با ۴ سال سابقه کار
0
محمد ه ا پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام.

خسته نباشید

ببخشید من میخام درمورد اینکه چجوری می تونم ویزای کاری سوئد یا آلمان رو بگیرم بیشتر بدونم. من ۳۲ سال دارم و حدود ۴ سال سابقه کار در رشته برق الکترونیک دارم. اگه میشه درمورد اینکه امکان داره با این شرایط کار در آلمان یا سوئد داشته باشم و چجوری می تونم اقدام کنم بهم اطلاعات بدین.ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده است
Nima06 پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام دوست عزیز

رشته شما رشته ای بسیار عالی هست و به راحتی می تونید وارد بازار کاری این کشور شوید. برای ورود به بازار کاری المان شما می تونید از ویزا های جست و جوی کار استفاده کنید و به راحتی اقامت دریافت کنید. کشور سوئد برای دریافت ویزای کاری نیاز به دریافت جاب افر از این کشور دارد دریافت جاب افر از این کشور مقداری دشوار هست پیشنهاد میکنم برای کشور های که ورود راحت تری دارند اقدام کنید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...