شرایط اقدام به دریافت پذیرش تحصیلی از اتریش برای تحصیل کم هزینه و با زبان انگلیسی و اجازه کار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیشرایط اقدام به دریافت پذیرش تحصیلی از اتریش برای تحصیل کم هزینه و با زبان انگلیسی و اجازه کار
0
محمد طاهری پرسیده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ارادت

از ایران خدمتتان تماس میگیرم

ببخشید من لیسانس روانشناسی از دانشگاه پیام نور دارم و سن من ۳۸ سال هست .

برای اقامت تحصیلی اتریش میخاستم اقدام کنم

طرح جدید آقای ملکیپور اقامت تحصیلی از طریق دوره زبان انگلیسی و بیزینس را در سایت مطالعه کردم .

دوره عالی هست، چون به زبان انگلیسی هست و اجازه کار وجود داره . ولی خب هزینه های اولیه یکساله آن ۱۴ هزار یورو آن برای من زیاد هست .

حالا بفرمایید :

۱- هزینه موسسه برای اپلای این دوره زبان انگلیسی در اتریش چقدره ؟

۲- آیا این دوره برای من مناسبه یا بهتره پک آموزش اپلای و ویزای تحصیلی اتریش را خریداری کنم و خودم اپلای اتریش را اقدام کنم ؟

۳- دوره آموزشی اپلای تحصیلی اتریش، آیا کاملا آموزش اپلای انواع دانشگاه های اتریش را یاد میده؟ حتی اگه بخاهم اپلای دانشگاه به زبان انگلیسی باشه و چنین امکانی هست ؟

۴- آموزش گرفتن بورسیه در دوره آموزش اپلای اتریش داده میشه ؟

۵ – هزینه دانشگاههای اتریش برای هر ترم چقدره ؟

ممنون میشم با توجه به شرایطم و سوالاتم بفرمایید از کدام روش میتوانم اپلای اتریش را اقدام کنم که هم کم هزینه تر باشه و هم به زبان انگلیسی تحصیل کنم و هم اجازه کار داشته باشم .

با تشکر فراوان از پاسخگویی شما عزیزان

5 پاسخ به این سوال داده شده است
behaminkarimi پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام وقت بخیر

با توجه به اطلاعات شما باید عرض شود که برای بررسی شرایط دقیق خود بهتر آن است که با مشاورین تماس داشته باشید چون در این حالت،به طور نوشتاری حق مطلب ادا نمی شود و تصمیم نهایی با نوشتار منطقی نمی باشد.لطفا برای بررسی دقیق شرایط خود با مشاورین در تماس باشید.

موفق باشید

z.ghasemi پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز از آنجا که دوره زبان اتریش نیاز به مدرک زبان ندارد و سن و گپ تحصیلی درپذیرش و ویزای این دوره مشکل ساز نیستند به نظر می رسد این دوره برای شما بهتر است. برای دریافت اطلاعات کامل در خصوص پکیج اپلای و ویزای تحصیلی اتریش بهتر است توضیحات این پکیج را در سایت مطالعه کنید. تمام مواردی که پرسیده اید در این صفحه گفته شده است.

m.rafiei@mie.company پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام دوست عزیز شرایط شما جهت تحصیل در اتریش خوب است شما حتی می توانید با معادل سازی مدرک در کشور اتریش اقدام به کار نمایید. دوره زبان راه ورود مناسبی برای شما است. این دوره ها نیازی به مدرک زبان ندارند و شما یک ویزای یک ساله اخذ می نمایید و انش الله در کنار این دوره می توانید جهت معادل سازی نیز اقدام نمایید. دوره های مدیریت نیز برای شمامناسب است در صورتی که بتوانید مدرک زبان ارائه دهید.

rayhaneh پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

با سلام

دوست عزيز با توجه به اينكه در خصوص دوره زبان محدوديتي در خصوص گپ و سن وجود ندارد شما براحتي مي توانيد اقدام كنيد

در خصوص هزينه ها و محصول موسسه بهتر است تماس حاصل كنيد تا مشاورين شما را راهنمايي كنند

w0of0o پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام وقت بخیر

با توجه به گپ تحصیلی بالایی که دارید شانس زیادی برای بورسیه تو مقطع فوق لیسانس ندارید و هزینه های تحصیل در هر صورت به عهده خودتون هست ولی میتونید حداقل مدرک زبان رو ارائه بدید و با مدرک زبان برای کشور دیگه ای که هزینه های تحصیل پایین تری داره اقدام کنید.

در کل تحصیل رایگان و بورسیه برای افرادی هست که گپ تحصیلی ندارند و مدرک زبان بالا و کارهای تحقیقاتی خیلی قوی دارند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...