شرایط دریافت ویزای کار آلمان برای فارغ التحصیلان مهندسی مکانیک با دو سال سابقه کار در کنترل کیفیت

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط دریافت ویزای کار آلمان برای فارغ التحصیلان مهندسی مکانیک با دو سال سابقه کار در کنترل کیفیت
0
peyman payani پرسیده شده در 4 هفته پیش

سلام و عرض ارادت. من فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه دولتی هستم. دو سال سابقه کار در زمینه کنترل کیفیت دارم. آیا برای ویزای کار آلمان میتوانم اقدام کنم؟ چطوری؟

3 پاسخ به این سوال داده شده است
m.yousefi پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز با توجه به اینکه رشته ی تحصیلی شما جزو مشاغل مورد نیاز در کشور آلمان می باشد شانس کاریابی بالایی در این کشور خواهید داشت. جهت اقدام برای ویزای جستجوی کار آلمان بایستی حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلیتان ارائه فرمایید و همچنین مدرک زبان آلمانی در سطح B1 ارائه نمایید. پیشنهاد میکنم جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین تماس حاصل فرمایید تا شرایط شما را به صورت تخصصی بررسی نمایند.

hosein jameyi پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

دوست عزیز سلام

برای اقدام از این روش باید ویزای جست و جوی کار اخذ کنید

شرایط دریافت ویزای جست و جوی کار: سن زیر ۴۰ سال سابقه کار حداقل ۳ سال مدرک تحصیلی حداقل لیسانس سطح زبان ب ۱ آلمانی و تمکن مالی می باشد

شرایط شما باید به صورت تخصص بررسی شود

موفق باشید

mie malekpour31 عضو سایت پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام

دوست عزیز رشته تحصیلی و شغل شما از مشاغل مورد نیاز در کشور آلمان می باشد .شما با داشتن مدرک زبان آلمانی و هم چنین سه سال سابقه کار می توانید برای ویزای جاب سیکر اقدام کنید .البته سن شما هم بسیار مهم هست. شما می توانید با مشاورین موسسه تماس بگیرید تا شرایط شما را بررسی نمایند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...