شرایط شرکت در دوره های تحصیلی ۲ ساله تورنتو کانادا

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیشرایط شرکت در دوره های تحصیلی ۲ ساله تورنتو کانادا
0
m.z پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام

روز خوبی رو براتون آرزو می کنم

میخاستم درمورد شرایط دوره های تحصیلی ۲ ساله در تورنتو اطلاعاتی کسب کنم. ممنون میشم اگر کمکم کنید. با تشکر

3 پاسخ به این سوال داده شده است
Sun پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی گرامی، اگر منظور شما دوره های کار و تحصیل می باشد، این دوره ها CO-OP نام دارند و یک سال اول تحصیل و سال دوم کار همراه با حقوق می باشد.

مهم ترین نکته داشتن گپ تحصیلی پایین می باشد.

در قدم اول می بایست شرایط شما از قبیل سن، میزان تحصیلات، سطح و دانش زبان، پتانسیل مالی، میزان سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و موارد دیگر که در امر مهاجرت تاثیر دارند به دقت مورد بررسی قرار گیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره و بررسی شرایط خود می توانید از طریق صفحه ارتباط با موسسه با مشاورین تماس حاصل نمائید تا شرایط شما را بررسی کنند و توضیحات جامع و کاملی دریافت نمائید.

موفق و پیروز باشید

mamad پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام، چه دوره های مدنظرتونه؟ برای دوره های فوق لیسانس مدرک زبان آیلتس ۶.۵ نیاز دارین، دورههای کوتاه مدت هم میشه اقدام کرد، معدلتون خیلی مهمه

Parisa.r پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

دوست عزیز منظور شما رو از دوره های دو ساله در تورنتو کانادا متوجه نشدم . شما اگر مدرک لیسانس دارید، میتوانید برای کورس های یک ساله و یا دوساله برای مقطع فوق لیسانس در کانادا اقدام کنید. شما نیاز به مدرک زبان، سرمایه کافی دارید و همچنین باید شرایط سنی شما مناسب ویزای کانادا باشد.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...