شرایط لازم و مدرک زبان مورد نیاز جهت اخذ اقامت آلمان برای پرستاران دارای ۵ سال سابقه بیمه و کار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط لازم و مدرک زبان مورد نیاز جهت اخذ اقامت آلمان برای پرستاران دارای ۵ سال سابقه بیمه و کار
0
نیوشا پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام خدمت شما. ممنون از اینکه پاسخ سوال منو میدین. شغل من پرستاری هست و ۵ سال هست که سابقه بیمه و کار دارم و در واقع استخدام رسمی هستم. میخام برای اقامت آلمان اقدام کنم اما نمی دونم باید چیکار کنم. آیا باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشم یا آلمانی؟ با تشکر

6 پاسخ به این سوال داده شده است
majid پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب ما برای کار در آلمان بایستی زبان آلمانی را مسلط باشید اما مدارک شما مستقیما منجر به دریافت ویزای کاری نمی گردد شما بایستی ابتدا مدارک تحصیلی خود را در کشور آلمان معادل سازی نموده و سپس لایسنس یا مجوز این امر را دریافت نمایید بهترین راه برای حضور در محل و معادل سازی تحصیل در این کشور می باشد

R Dpr پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب،

دوست عزیز رشته شما جزء رشته های مورد نیاز در آلمان است، اما برای مشغول شدن به حرفه پرستاری باید مدرک شما در آلمان معادل سازی شود. یادگیری زبان آلمانی نیز از ضروریات اشتغال شما در آلمان محسوب می شود.

m.rafiei@mie.company پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب شما متاسفانه مدارک پزشکی شما مورد تایید آلمان نیست شما می بایست ابتدا مدارکتان را معادل سازی کرده و سپس به جستجوی کار بپردازید . شما می بایست ابتدا از طریق تحصیل یا … وارد شوید و در کنار ورودتان پروسه معادل ساززی مدرکتان را داشته باشید. نکته دیگر اینکه شما می بایست زبان آلمانی را در حد C1 یاد بگیرید.

w0of0o پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و درود

برای آلمان نیاز به مدرک C1 آلمانی دارید. به نظرم قبل از شروع برای زبان خوندن که هزینه و وقت زیادی میبره اول یه مشاوره انجام بدید اگر در خصوص آلمان شرایطش باب میل شما بود اون وقت اقدام کنید. چون برخی کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد و دانمارک هم شرایط فوق العاده ای دارن.

Parisa.r پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

دوست عزیز از آنجاییکه شما در رشته پرستاری تحصیل کرده اید، مدرک شما نیاز به معادلسازی دارد و به صورت مستقیم نمیتوانید در آلمان مشغول به کار شوید. در رابطه با زبان نیز شما باید به زبان آلمانی تسلط داشته باشبد.

alireza پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام

برای اینکه بتوانید به عنوان یک پرستار در آلمان کار کنید یا در مقاطع بالا تحصیل کنید در همین رشته؛ ابتدا باید مدارکتون رو معادل سازی کنید. این معادل سازی زمان بر هست و باید به زبان آلمانی در حد B2 یا بالاتر مسلط باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در این زمینه تماس حاصل فرمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...