شرایط مهاجرت و اخذ اقامت برای مدرک تکنسین داروخانه و ۶ سال سابقه کار بدون بیمه در این زمینه شغلی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط مهاجرت و اخذ اقامت برای مدرک تکنسین داروخانه و ۶ سال سابقه کار بدون بیمه در این زمینه شغلی
0
امین رمضانی پرسیده شده در 2 هفته پیش

سلام وقتتون بخیر

من ۲۶ سالم هست. خدمت سربازی رفتم. دانشجوی انصرافی ام. در اصل دیپلم دارم. مدرک تکنسین داروخانه از انجمن داروسازان ایران دارم و خب چون اسامی ژنریک داروها در کل دنیا یکی هست پس این شغل بین المللی محسوب میشه. زبانم خوبه و میتونم نمره بالایی کسب کنم. سابقه کار هم ۶ سال دارم که ۴ سالش بعد از خدمت و تحصیل بوده. ولی بیمه و… ندارم و شغل آزاد محسوب می شده. سه تا سوال داشتم خدمتتون:

۱- با این شرایط میتونم مدرک تکنسین را ترجمه کنم و اقامت بگیرم ؟ (جاب آفر ندارم اما سایتایی عین indeed خیلی موقعیت شغلی هست که حتی درج کرده بودن برای افراد تازه ورود به کانادا هم میشه)

۲- اگر بتونم دعوتنامه از یه دوست که هیچ نسبت فامیلی نداریم بگیرم فرقی میکنه توی قطعی شدنش؟

۳- اگر بتونم لیسانس بگیرم فرقی میکنه توی قطعی شدن رفتنم؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

1 پاسخ به این سوال داده شده است
z.ghasemi پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام و عرض ادب دوست عزیز

برای گرفتن ویزای کاری حتما باید پیشنهاد شغلی داشته باشید. یا اینکه از طریق اسکیل ورکر اقدام کنید. داشتن مدرک لیسانس و آیلتس ۷ نیز برای ثبت نام در اسکیل ورکر الزامی است. داشتن دعوتنامه از دوست صرفا در ویزای توریستی می تواند موثر باشد و امکان تغییر ویزای توریستی به کاری نخواهد

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...