شرایط مهاجرت و اقامت کاری کانادا برای افراد تحصیلکرده و دارای سابقه کار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط مهاجرت و اقامت کاری کانادا برای افراد تحصیلکرده و دارای سابقه کار
0
هادی رمضان پناه پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام. من ۳۷ سال دارم و چند سال پیش مدرک کارشناسی ارشد گرفتم. مجرد هستم و ۷ سال سابقه بیمه هم دارم. به نظر شما برای مهاجرت و اقامت کانادا می توانم از اقامت کاری اقدام کنم؟

8 پاسخ به این سوال داده شده است
sahar پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز شرایط شما باید به صورت دقیق بررسی شود. اما در صورتی پیشنهاد می شود برای این پروسه اقدام کنید که بتوانید مدرک آیلتس بالا در سطح آیلتس ۷ یا ۷ونیم دریافت کنید.

w0of0o پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با داشتن ایلتس ۷ به بالا و در صورت امکان مدرک فرانسوی شانس زیادی دارید البته رشته شما هم مهمه ممکنه رشته شما شرایط خاصی براتون ایجاد کنه

rayhaneh پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام

دوست عزیز شرایط شما جهت اخذ ویزای کار کانادا مناسب است البته در صورتی که بتوانید نمره آیلتس حداقل ۷ ارائه بدین و همچنین رشته تحصیلی شما بررسی شود.

mahsun پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام و عرض ادب دوست عزیز اقامت کاری کانادا کاملا یک پروسه امتیازی است و اگر مدرک زبان آیلتس دارید می توانید اقدام کنید.

mamad پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام، شرایطتتون خوب هست ، نمره زبان خیلی تاثیر گذار هست ، اگر مدرک زبان با نمره بالاتر از ۷ بگیرین شانستون خیلی بالا هست

negar.vakili پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام

دوست عزیز شما شرایط اقدام را دارید اما باید در پروسه امتیاز بندی این نوع ویزا وارد شوید و امتیاز مورد نیاز را بدست آورید همچنین باید مدرک زبان را نیز دارا باشید در این صورت می توانید برای این ویزا اقدام کنید برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان شرایط خود را بررسی کنید.

amir hosein pour پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام

دوست گرامی سن شما شاید ریسک پروندتون رو افزایش بده

به نظرم با سطح زبان عالی مثل آیلتس ۷٫۵ به بالا در سطح جنرال، می تونید اقدام کنید

ولی بهتره کشور دیگری رو در اروپا انتخاب کنید

ممنونم

farnaz پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب

برنامه های اسکیل ورکر کانادا و استرالیا و نیوزلند برای افراد تحصیل کرده و با مهارت بسیار مناسب است به شرطی که بتوانید ایلتس ۷ جنرال حداقل ارایه نمایید

ویزاهای جستجوی کار در المان و اتریش هم گزینه مناسبی است

با مشاورین ما تماس بگیرید و از مشاوره تلفنی رایگان برخوردار شوید

ممنونم

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...