شرایط مهاجرت کاری به کشور نروژ

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط مهاجرت کاری به کشور نروژ
0
Little Researcher پرسیده شده در 1 هفته پیش

سلام و عرض ادب،

ممنون از مطالب مفید وب سایت شما. آیا من می تونم به راحتی مهاجرت کاری به نروژ داشته باشم؟ رشته من نرم افزار هست. آیا کشور دیگری هم با شرایط مناسب برای مهاجرت کاری وجود داره؟

13 پاسخ به این سوال داده شده است
mohammad amiri پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام وقت بخیر، برای دریافت ویزای کاری این کشور شما احتیاج به یک جاب آفر یا پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای نروژی دارید سن شما و مدرک زبان مهمترین مسائل برای گرفتن ویزای کاری می باشد. بهتر است در این خصوص با مشاورین موسسه تماس بفرمایید

esmaeili.m پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

با سلام و عرض ادب

برای نروژ باید کارفرما داشته باشید تا دعوت به کار شوید. در اروپا کشورهایی نظیر اتریش و المان ویزای جستجوی کار دارند می توانید برای آن اقدام کنید. رشته تحصیلی خیلی خوبی دارید ولی لازم است شرایط سن، سابقه کار و سطح زبان شما هم بررسی شود. برای ویزای جستجوی کار باید سن زیر ۴۰ سال، مدرک زبان انگلیسی در حد ۵٫۵ یا b1 آلمانی داشته باشید. سوابق کاری حداقل ۳ سال لازم است.

maryam sharifi پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام بر شما برای کار در نروژ باید کارفرما داشته باشید و کارفرمای مورد نظر برای شما جاب آفر یا نامه پیشنهاد کاری ارسال کنه تا بتونید با استفاده از اون درخواست ویزای کاری بدید. در حال حاضر کشور آلمان ویزای جستجوی کار صادر میکنه که با استفاده از این ویزا میتونید ۶ ماه در المان حضور پیدا کنید و به دنبال کار مرتبط با تخصص خود بگردید و در صورت دریافت شغل مناسب با حقوق مشخص درخواست اقامت کاری بدید. رشته شما خیلی عالیه و در اکثر کشور ها مورد تقاضاس.

rayhaneh پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام دوست عزیز جهت کار در کشور نروژ می بایست دعوتنامه کاری داشته باشید

رشته شما بسیار رشته ی مناسبی است و برای عموم کشورها بازارکاری مناسبی دارد

پیشنهاد می شود شانس خود را برای کشورهای المان و اتریش امتحان کنید زیرا بدون داشتن پیشنهاد شغلی هم می توانید جهت کاریابی اقدام نمایید

بهتر است با مشاورین تماس حاصل نمایید تا از نظر سنی و سوابق شغلی نیز شرایطتان بررسی شود

موفق باشید

hassaskhah عضو سایت پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام و عرض ادب

شرایط شما باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد اما بصورت کلی برای کار در نروژ می بایست کارفرمایی در این کشور داشته باشید. با توجه به رشته شما که بازار کار مناسبی در تمامی کشور ها دارد می توانید در صورت تمایل به کشور نروژ از طریق تحصیل وارد شوید و سپس کار پیدا کنید و اگر قصد اقدام مستقیم برای کار را دارید در صورت داشتن حداقل ۳ سال سابقه کاری مرتبط می توانید برای ویزای جست و جوی کشور های آلمان و اتریش نیز اقدام نمایید.

negar.vakili پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

با سلام

دوست گرامی اگر قصد اخذ ویزای کار را دارید باید در کشور نروژ کارفرما و پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید ویزای کار را دریافت نمایید در غیر این صورت می توانید برای ویزای کار کشورهای آلمان و اتریش اقدام نمایید و با ویزای جستجوی کار وارد این کشور شوید که می توانید شرایط خود را با کارشناسان به طور کامل بررسی نمایید.

elmira f پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام دوست عزیز

برای کار در نروژ شما می بایست پیشنهاد شغلی داشته باشید تا برای شما ویزای کار صادر شود. رشته شما خیلی عالی است. شما میتوانید برای کشورهایی که این رشته جز مشاغل مورد نیاز آن است اقدام کنید. کشورهایی همانند آلمان و اتریش این شرایط را برای شما فراهم می آورد که بتوانید ویزای جست و جوی ۶ ماهه دریافت کنید و فرصتی برای کاریابی داشته باشید.

mamad پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام ، برای کار در نروژ شما باید پیشنهاد کاری داشته باشین، برای گرفتن پیشنهاد کاری هم در ابتدا باید یک رزومه کامل بنویسین، نحوه ارتباط هم خیلی مهم هست، سایت های کاریابی رو بررسی بفرمائید، رشتتون خوب هست اتریش، آلمان و کانادا گزینه های خوبی برای کار هستند

tlu پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام و عرض ادب

دوست گرامي براي مهاجرت كاري به نروژ شما نياز به جاب آفر داريد.اگر از داشتن جاب آفر بي بهره هستيد مي تونيد كشورهاي آلمان و اتريش رو به جهت مهاجرت كاري انتخاب كنيد كه در زمينه تخصص شما بحران نيروي كاري دارد و ويزاي جاب سيكر ميده تا شما به مدت ٦ ماه وارد اين كشورها بشيد و دنبال كار بگرديد.اگر فقط و فقط انتخاب شما نروژ هست مي تونيد از طريق كورس هاي زبان وارد منطقه شينگن بشيد تا سفر به نروژ براتون راحتتر و عملي تر بشه. براي كسب اطلاعات بيشتر با مشاوران ما ارتباط بگيريد تا دقيقتر بررسي بشه شرايطتون. موفق باشيد.

tlu پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام و عرض ادب

دوست گرامي براي مهاجرت كاري به نروژ شما نياز به جاب آفر داريد.اگر از داشتن جاب آفر بي بهره هستيد مي تونيد كشورهاي آلمان و اتريش رو به جهت مهاجرت كاري انتخاب كنيد كه در زمينه تخصص شما بحران نيروي كاري دارد و ويزاي جاب سيكر ميده تا شما به مدت ٦ ماه وارد اين كشورها بشيد و دنبال كار بگرديد.اگر فقط و فقط انتخاب شما نروژ هست مي تونيد از طريق كورس هاي زبان وارد منطقه شينگن بشيد تا سفر به نروژ براتون راحتتر و عملي تر بشه. براي كسب اطلاعات بيشتر با مشاوران ما ارتباط بگيريد تا دقيقتر بررسي بشه شرايطتون. موفق باشيد.

farhang پاسخ داده شده در 6 روز پیش

با سلام و‌عرض ادب

دوست عزیز، مهاجرت از روش کاری به نروژ تنها در صورت داشتن پیشنهاد شغلی امکان پذیر می باشد. افرادی برای ویزای جست و جوی کار نروژ می توانند اقدام کنند که در نروژ تحصیل کرده باشند. در صورت داشتن آیلتس ۶۰۵ می توانید برای تحصیل رایگان در نروژ اقدام بفرمایید و پس از تحصیل به جست و جوی کار بپردازید. به صورت کلی رشته تحصیلی شما در دسته رشته های پر تقاضا قرار دارد. اگر تنها هدف شما نروژ نباشد برای ویزای جست و جوی کار کشورهای آلمان و اتریش در صورت داشتن سابقه کار مرتبط و دانش زبان آلمانی یا انگلیسی می توانید اقدام بفرمایید. شما شرایط مهاجرت را دارید. پیشنهاد میکنم اگر تصمیم شما جدی است حتما با کارشناسان تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان داشته باشید.

موفق و پیروز باشید

negar.vakili پاسخ داده شده در 5 روز پیش

با سلام

دوست گرامی برای اخذ ویزای کار نروژ باید در ابتدا کارفرما داشته باشید و با پیشنهاد شغلی می توانید درخواست ویزای کار این کشور را نمایید اما با توجه به قوانین اتحادیه اروپا به راحتی امکان اخذ ویزای کار نروژ وجود ندارد اما می توانید برای کشورهای آلمان و اتریش اقدام نمایید و ویزای جستجوی کار را اخذ کنید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان صحبت نمایید.

hiva پاسخ داده شده در 5 روز پیش

با سلام و احترام

دوست عزیز مهاجرت کاری به نروژ مستلزم دریافت پیشنهاد کار رسمی از کارفرمایان و شرکت های نروژی می باشد.

برای این امر باید بسیار تلاش نمایید تا با دریافت مصاحبه شغلی و در صورت تائید و اخذ ویزا اقدام به مهاجرت به نروژ نمایید.

در صورتی که در همان کشورهای اروپایی کشورهایی نظیر آلمان و اتریش نیاز به نیروی ماهر و متخصص در رشته های فنی مهندسی و رشته های کامپیوتر خواهند داشت.

پیشنهاد میکنم با بررسی شرایط خود با کارشناسان و اطلاع دقیق از قوانین کشورهای اروپایی اقدام به مهاجرت نمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...