شرایط مورد نیاز جهت مهاجرت به کانادا با مدرک و سابقه ۱۷ سال آرایشگری

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط مورد نیاز جهت مهاجرت به کانادا با مدرک و سابقه ۱۷ سال آرایشگری
0
مهدی زمانی پرسیده شده در 4 هفته پیش

سلام آقای دکتر. حالتون چطوره؟ من مدت ۱۷ سال هست که آرایشگری می کنم. مدرک فنی حرفه ای و گواهی کار هم دارم. شنیدم که شرایط مهاجرت برای آرایشگرها مناسب هست. لطفاً بهم مشاوره بدین که چطوری می تونم به کانادا برم. خیلی ممنون

11 پاسخ به این سوال داده شده است
R Dpr پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام و عرض ادب،

دوست عزیز متاسفانه با مدرک آرایشگری امکان مهاجرت مستقیم برای شما وجود ندارد و لازم است به طریق دیگر و با مدارک آکادمیک وارد محیط شوید. سیستم کاری کانادا یک سیستم امتیازی و دو مرحله ای است و نیاز به مدرک آکادمیک است. البته لازم است شرایط سنی و تحصیلی و همچنین تمکن مالی به دقت بررسی شود تا بتوان بهترین راه را به شما پیشنهاد داد.

farhang پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی محترم، حرفه آرایشگری در دسته مشاغل پرتقاضا و پردرآمد در کشورهای اروپایی و همچنین کانادا می باشد. اما تنها با مدرک آرایشگری نمی‌توان مهاجرت کرد. در واقع مهاجرت از طریق یکی از روش های تحصیلی و کاری و سرمایه گذاری امکان پذیر می باشد. شما می‌بایست از طریق یکی‌ از این روش های مهاجرتی به کشور مقصد وارد شوید و سپس به حرفه خود مشغول شوید. در ابتدا می‌بایست تمامی شرایط شما از قبیل سن، تحصیلات، پتانسیل مالی، سطح زبان و موارد دیگر مورد بررسی تخصصی قرار گیرند تا بتوان بهترین روش مهاجرتی را به شما معرفی کرد. می توانید جهت مشاوره رایگان با کارشناسان تماس حاصل نمایید.

موفق و پیروز باشید

FARSHADASKARI پاسخ داده شده در 5 روز پیش

سلام و عرض ادب. دوست گرامی برای اقدام از طریق ویزای کاری برای کانادا یا بایستی از کارفرمایی پیشنهاد شغلی داشته باشید یا بایستی از طریق سیستم امتیاز بندی فدرال اسکیل ورکز اقدام نمایید. برای اقدام از طریق سیستم اسکیل ورکر کانادا بایستی حداقل لیسانس داشته باشید و سوابق کاری مرتبط و سطح زبان بالایی را می طلبد. اگر چه شرایط کاری آرایشگران مناسب است اما برای اخذ ویزای کانادا بایستی از سایر طرق اقدام نمود که در باب این موضوغ بایستی اطلاعات دقیق تر از شما در رابطه با سن، سوابق تحصیل، تمکن مالی، سطح زبان و … داشته باشیم.

negar.vakili پاسخ داده شده در 4 روز پیش

با سلام

دوست عزیز متاسفانه مدرک آرایشگری امکان مهاجرت مستقیم وجود ندارد چرا که برای ویزای کار باید حداقل مدرک تحصیلی شما لیسانس باشد تا بتوانید اقدام نمایید بنابراین بهترین گزینه برای شما اخذ ویزای تحصیل و یا دوره های زبان می باشد که می توانید اقدام نمایید و سپس بتوانید وارد بازار کار شوید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مشاوره نمایید.

Nima06 پاسخ داده شده در 4 روز پیش

سلام دوست عزیز

بله درسته کشور کانادا نیاز به افراد ماهر در کار ارایشگری دارد اما برخی از رشته های کاری مثل ارایشگری در ایران مدرک اکادمیک ندارد و شما برای درخواست ویزا های کاری کانادا باید مدرک تحصیلی ارائه دهید با توجه به سن شما و تحصیلات شما درخواست ویزا های کاری در این کشور ریسک بالایی داره پیشنهاد میکنم با یک دوره تحصیلی شما مهاجرت کنید و بعد از حرفه کاریتون استفاده کنید و وارد بازار کاری بشید تا توانایی درخواست اقامت دائم داشته باشید

a.h.m پاسخ داده شده در 2 روز پیش

سلام و عرض ادب

شما امکان اقدام با مدرک فنی و حرفه ای را ندارید وباید یا از طریق سرمایه گذاری و یا در صورت واجد شرایط بودن از طریق تحصیل اقدام نموده و سپس در آنجا در زمینه کاری خود شرایط کار را فراهم نمایید.

hassaskhah عضو سایت پاسخ داده شده در 2 روز پیش

سلام و عرض ادب

برای کار در کانادا وارد پروسه اسکیلد ورکر می شوید که پروسه امتیازی می باشد و سن شما، مدرک تحصیلیتان، سابقه کاری مرتبط و سطح زبانتان امتیاز آور هستند. برای کار در زمینه آرایشگری می توانید در اکثریت کشور ها از طریق پیشنهاد کاری اقدام نمایید و برای کشور کانادا می بایست از روشی مانند تحصیل اقدام نمایید و سپس وارد بازار کار شوید.

samirahtmi پاسخ داده شده در 2 روز پیش

دوست عزیز برای مهاجرت به کانادا باید امتیازات شما بررسی بشه و در سیستم اکسپرس اینتری باید از نظر سن تحصیلات مدرک زبان سابقه کاری و تطابق پذیری با محیط امتیاز لازم رو داشته باشید

m.rafiei@mie.company پاسخ داده شده در 2 روز پیش

سلام دوست عزیز شرایط مهاجرت کانادا به ۲ صورت است یکی ویزای کاری دیگری اسکیل ورکر. شما از طریق ارائه یک‌جاب آفر از طرف کار فرما مورد تایید اداره کار و اداره مهاجرت کانادا میتوانید به اخذ ویزای کاری بپردازید. پروسه اسکیل ورکر نیز یک سیستم امتیازدهی است که باید حداقل امتیازات را کسب کنید شما در حال حاضر فقط با ادائه جاب آفر میتوانید مهاجرت کنید.

mamad پاسخ داده شده در 1 روز پیش

سلام، سیستم کاری کانادا به صورت امتیازی هست و باید حداقل امتیاز رو کسب کنید، سن ، مدرک زبان، مدارک تحصیلی و سابقه کاری موارد مهم هست ، با توجه به تخصصتون بهتره که از راه تحصیل وارد بشین و بعد کار کنین

rayhaneh پاسخ داده شده در 10 ساعت پیش

با سلام

دوست عزيز شما مستقيما با مدرك ارايشگري نمي توانيد جهت اخذ ويزاي كار اقدام نماييد و مي بايست سوابق كاري مرتبط با تحصيلات اكادميك ارائه دهيد

بهتر است شرايط شما از نظر سني تحصيلي و تمكن مالي بررسي شود تا از طرق ديگر اقدام نماييد

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...