شرایط ورود به آمریکا و اخذ گرین کارت پس از ازدواج در آمریکا با مدرک دندانپزشکی و ۲۶ سال سن

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سوالات عمومیشرایط ورود به آمریکا و اخذ گرین کارت پس از ازدواج در آمریکا با مدرک دندانپزشکی و ۲۶ سال سن
0
esmaeili.m پرسیده شده در 2 هفته پیش

با سلام

بنده ساکن آمریکا هستم و گرین کارت دارم. نامزدم ۲۶ ساله و دندانپزشک هستن و ساکن ایران هستند. از چه راهی میتونم ایشون رو به آمریکا وارد کنم و ازدواجمون رو رسمی کنیم و گرین کارت بگیرن؟

2 پاسخ به این سوال داده شده است
hosseinheathead پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام و عرض ادب

فعلا با سخت گیری های رییس جمهور آمریکا شرایط الحاق خانواده برای ایرانیان مناسب نمی باشد. شاید اگر با گزینه های تحصیلی و بهانه تحصیل ایشان را به آمریکا وارد نمایید بهترین گزینه باشد.

با تشکر

Samiramiri پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام و عرض ادب

با توجه به اينكه شما هنوز citizenship را اخذ نفرموديد امكان درخواست ويزاي نامزدي نداريد و مي بايست براي ويزاي ازدواج درخواست دهيد. لذا ابتدا ازدواج خود را ثبت كنيد و پس از آن براي ويزاي ازدواج اقدام كنيد

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...