شرایط ویزای کاریابی آفریقای جنوبی و مقایسه آن با شرایط کشورهای حوزه خلیج فارس مانند عمان

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط ویزای کاریابی آفریقای جنوبی و مقایسه آن با شرایط کشورهای حوزه خلیج فارس مانند عمان
0
نادر پرسیده شده در 1 ماه پیش

با سلام.

احتراما اگر میشه درمورد ویزای کاریابی آفریقای جنوبی، تولید محتوا کنید یا یک لایو در این مورد بذارید. چون برای من این سوال هست که برای کاریابی، آفریقای جنوبی بهتر هست یا کشورهای حوزه خلیج فارس مانند عمان؟ با تشکر

3 پاسخ به این سوال داده شده است
melodyshakourzadeh@gmail.com پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب.. کشورهای عربی و کشورهای حوزه خلیج فارس کشورهای مهاجرپذیری نیستند و کار در این کشور ها موقتی بوده و در نهایت منجر به اخذ اقامت و تابعیت آنها نمی شوند.. بعلاوه اینکه زبان رسمی آنها عربی بوده و یادگیری آن چندان کار ساده ای نیست.. شرایط کار در افریقای جنوبی مناسب تر است و نهایتا به اخذ اقامت و پاسپورت منتهی می گردد.. بعلاوه اینکه زبان رسمی این کشور انگلیسی است که بعدها می تواند در اقدام برای کشورهای تاپ تر نکته قابل ملاحظه ای محسوب گردد..امیدوارم بهترین تصمیم گیری را نموده و همواره موفق و پیروز باشید

maryam sharifi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام بر شما ویزای جست وجوی کار یه ویزای چند ماهه است که به شما اجازه میده با قرار گرفتن در محیط دنبال کار بگردید و با یافتن شغل به اقامت کاری برسید. کشورهای حوزه خلیج فارس چنین امکانی به شما نمیدن و باید حتما کارفرمایی از اونجا برای شما جاب آفر یا دعوتنامه شغلی بفرسته تا بتونید اقدام کنید.

Sun پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی گرامی، در رابطه با ویزای جست و جوی کار افریقای جنوبی مطالب بسیاری توسط موسسه ملک پور منتشر گردیده است.

در گوگل ویزای کاری افریقای جنوبی را به همراه کلید واژه ملک پور سرچ بفرمائید به مطالب جامع و کامل و به روزی دست خواهید یافت.

در رابطه با مقایسه کشورهایی که اعلام فرمودید عرض شود که کشورهای حوزه خلیج فارس ویزای جست و جوی کار ندارند و شما می بایست حتما برای اخذ اقامت کاری این کشورها پیشنهاد شغلی داشته باشید. در ضمن کار کردن در این کشورها منجر به اخذ اقامت دائم نخواهد شد.

از سویی دیگر ویزای جست و جوی کار افریقای جنوبی به شما اجازه می دهد در صورت دارا بودن شرایط به این کشور وارد شوید و به جست و جوی کار بپردازید. از آنجایی که این کشور مستعمره انگلستان بوده است همه مردم به زبان انگلیسی مسلط هستند و چند سال کار کردن منجر به اخذ اقامت دائم و در نهایت منجر به اخذ پاسپورت می شود.

جهت مشاوره و بررسی شرایط خود می توانید از طریق صفحه ارتباط با موسسه با کارشناسان تماس حاصل نمائید.

موفق و پیروز باشید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...