شرایط ویزای کاری آلمان

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریشرایط ویزای کاری آلمان
0
اکبری پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ارادت آقای دکتر. یه سوال دارم. آیا ویزای کار آلمان هم امتیازی هست؟

5 پاسخ به این سوال داده شده است
m.yousefi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز ویزای کاری آلمان امتیازی نمی باشد و جهت اقدام برای ویزای کاری این کشور بایستی سن شما زیر ۴۰ سال باشد و مدرک زبان آلمانی، حداقل مدرک لیسانس وحداقل ۳ سال سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلیتان را ارائه فرمایید.

mamad پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام، خیر این ویزا امتیازی نیست، شما باید حداقل لیسانس داشته باشید و مدرک زبان آلمانی B1 ، ارتباط با کارفرماها هم خیلی مهمه

mie malekpour31 عضو سایت پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام دوست عزیز

خیر امتیازی نیست .شما با داشتن مدرک لیسانس و سه سال سابقه کار و هم چنین دانش زبان آلمانی در حد b1 آلمانی می توانید برای اخذ ویزای جاب سیکر آلمان اقدام نمائید.

rayhaneh پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

با سلام

خير دوست عزيز سيستم اين روش امتيازي نيست اما بايد شرايطتان جهت اخذ اين ويزا مناسب باشد

سن زير ٤٠ سال

ارائه مدرك زبان الماني

حداقل ٣ سال سابقه كار مرتبط

مدرك دانشگاهي حداقل ليسانس

Sun پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

با سلام و عرض ادب
متقاضی محترم، ویزای جست و جوی کار آلمان امتیازی نمی باشد و مدرک زبان آلمانی، حداقل لیسانس، حداقل ۳ سال سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و سن زیر ۴۰ سال فاکتورهای مهم و مورد نیاز اخذ این ویزا می باشند.
اما ویزای جست و جوی کار اتریش به صورت امتیازی می باشد و با داشتن مدرک زبان انگلیسی هم می توان برای اتریش اقدام نمود.
در مقالات همین سایت اطلاعات جامعی در رابطه با ویزا های کاری وجود دارد.
جهت مشاوره با کارشناسان و بررسی شرایط خود می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.
موفق و پیروز باشید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...