شرایط و روش های اخذ اقامت کانادا برای فارغ التحصیلان ارشد برق مخابرات و ۴ سال سابقه کار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سوالات عمومیشرایط و روش های اخذ اقامت کانادا برای فارغ التحصیلان ارشد برق مخابرات و ۴ سال سابقه کار
0
محمد عطاری پرسیده شده در 1 هفته پیش

با سلام.
من مدرک قوق لیسانس برق مخابرات از دانشگاه دولتی شیراز دارم و حدود ۴ سال هم سابقه کار در همین رشته رو دارم. سرمایه ای حدود ۲۵۰-۳۰۰ میلیون دارم. چطوری می تونم اقامت کانادا یا آمریکا را بگیرم؟ با تشکر

8 پاسخ به این سوال داده شده است
mohammad amiri پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام وقت بخیر، شانس شما برای گرفتن اقامت کانادا بیشتر از آمریکا است، زیرا در حال حاضر شانس ویزای کشور کانادا بیشتر از آمریکاست. سن شما برای مهاجرت بسیار مهم است و اگر شرایط سنی حدود ۳۰ سال داشته باشید میتوانید برای ویزای تحصیلی و یا اسکی وورکر کانادا اقدام بفرمایید.

m.yousefi پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز در حال حاضر و با توجه به شرایط شما شانس شما برای کشور کانادا بیشتر می باشد. در ابتدا بایستی امتیازات شما برای skilled worker کانادا محاسبه گردد و درصورتی که امتیازات لازم را کسب نمودید میتوانید از طریق این روش اقدام نمایید. برای محاسبه امتیازات شما نیاز به اطلاعاتی در خصوص سن و سطح زبان شما نیز می باشد.

پیشنهاد میکنم با مشاورین تماس حاصل فرمایید تا با بررسی دقیق شرایطتان شما را راهنمایی نمایند.

maryam sharifi پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام بر شما دوست عزیز رشته تحصیلی تون خیلی عالیه و سابقه کاری تون هم بسیار مناسبه. یکی از روش هایی که می تونید براش اقدام کنید اسکیل ور کاناداست که با ارائه مدرک زبان حداقل ۶٫۵ می تونید شانس خیلی خوبی برای این پروسه داشته باشید. حتی امتیازات تون رو می تونید از طریق مقاله های موجود در همین سایت که جدول امتیازبندی رو ارائه کردن محاسبه کنید. یکی دیگه از روش ها که شانس خیلی خوبی هم براش دارید ویزای جاب سیکر یا جستجوی کار المان هستش که فقط کافیه تا حدی زبان المانی برسونید تا بتونید اقدام داشته باشید. شرایط سنی تون هم البته بی تاثیر نیست.

negar.vakili پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

با سلام

دوست گرامی شما شرایط خوبی برای مهاجرت و اخذ ویزای کار دارید که می توانید برای اسکیل ورکر کانادا اقدام نمایید با توجه به مدرک تحصیلی و شرایط کاری مناسب شانس بالایی در اخذ امتیازات اسکیل ورکر کانادا دارید همچنین می توانید برای ویزای تحصیلی این کشور هم اقدام داشته باشید. البته در صورتی که قصد اخذ ویزای کار را دارید بجز کانادا می توانید برای کشورهای اروپایی مانند آلمان و اتریش هم اقدام نمایید که می توانید شرایط خود را کارشناسان بررسی کنید.

hiva پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

با سلام و احترام

دوست عزیز، شما میتوانید برای کسب اقامت کانادا از مقرون به صرفه ترین روش مهاجرت یعنی ویزای کاری و یا ویزای تحصیلی اقدام به مهاجرت نمایید.

برای این امر باید در ابتدا تمام شرایط شما اعم از شرایط سنی – تحصیلات – سوابق کاری و مدرک زبان سنجیده شود و در صورت

کسب امتیازات لازم و شانس در باب ویزای کار اقدام به مهاجرت کاری نمایید. البته باید در نظر داشته باشید با توجه به رشته تحصیلی شما که بسیار کارآمد می باشد به راحتی می توانید برای ویزای کار در اروپا نیز اقدام نمایید

sahar پاسخ داده شده در 4 روز پیش

سلام

دوست عزیز شرایط شما برای مهاجرت بسیار ایده آل است. شما می توانید هم برای کار و هم برای تحصیل اقدام کنید. این شانس رو برای کشورهای زیادی مانند آلمان، اتریش، دانمارک، نروژ، سوئد و غیره را دارید. پیشنهاد می شود با مشاوران موسسه تماس حاصل نموده و شرایط خود را دقیقا بررسی کنید.

tlu پاسخ داده شده در 4 روز پیش

سلام و عرض ادب

دوست بزرگوار شرايط خيلي خوبي داريد و مي تونيد جهت مهاجرت كاري در كشورهاي آلمان،اتريش و كانادا اقدام كنيد.براي مهاجرت كاري به كانادا بايد امتيازات لازمه در دو مرحله رو بدست بياريد .بايد رزومه شما دقيق بررسي بشه و امتيازات شما بايد دقيق محاسبه بشه كه اين مطلب نياز به مشاوره با كارشناسان موسسه داره.

negar.vakili پاسخ داده شده در 2 روز پیش

با سلام

دوست گرامی شانس اخذ ویزا برای کانادا بسیار بالاتر از امریکاست. برای کانادا می توانید از طریق ویزای کار و یا تحصیل اقدام نمایید. برای اخذ ویزای کار کانادا شرایط بسیار مناسبی دارید و می توانید در پروسه امتیاز بندی وارد شوید و امتیاز لازم را بدست آورید که برای بررسی امتیاز خود می توانید با کارشناسان مشاوره نمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...