شرایط و مدارک لازم برای گرفتن ویزای XG1 دانمارک

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سوالات عمومیشرایط و مدارک لازم برای گرفتن ویزای XG1 دانمارک
0
زهرا شکرالهی پرسیده شده در 1 هفته پیش

سلام

برای گرفتن ویزای XG1 دانمارک چه مدارکی لازم هست؟ آیا حتما باید مدرک زبان داشته باشیم؟ ممنون

5 پاسخ به این سوال داده شده است
farhang پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی محترم، در ابتدا مهم ترین نکته خدمت شما عرض شود که اقدام جهت اخذ این ویزا پروسه ای زمان بر دارد. در اولین قدم مدارک تحصیلی شما می بایست طی مراحلی توسط سازمانی در امریکا تائید شوند و سپس به دانمارک فرستاده شوند و پس از تائید اداره بهداشت دانمارک می توانید جهت اخذ این نوع اقامت اقدام بفرمائید. بهتر هست مدرک زبان انگلیسی و یا دانمارکی جهت افزایش شانس خود در سطح b ارائه دهید.همچنین می بایست مدارک مالی مبنی بر تامین هزینه های زندگی خود را برای مدت ۲ سال به سفارت ارائه دهید. زیرا در این مدت زمان اجازه کار نخواهید داشت. جهت کسب اطلاعات تکمیلی می توانید با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمائید.

موفق و پیروز باشید

z.ghasemi پاسخ داده شده در 3 روز پیش

سلام وعرض ادب

دوست عزیز برای بدست آوردن ویزای معادل سازی پزشکان و دندان پزشکان مدارک شما ابتدا باید به تایید کمسیون آموزشی فارغ التحصیلان خارجی و سپس اداره بهداشت دانمارک برسد. داشتن مدرک زبان شانس شما را افزایش می دهد اما الزامی نیست .

mohammad amiri پاسخ داده شده در 3 روز پیش

سلام، بله داشتن مدرک زبان بسیار تاثیر گذار خواهد بود، و شما باید فرایند معادل سازی را انجام دهید و به زبان رسمی آن کشور مخصوص به کار شوید.

sahar پاسخ داده شده در 3 روز پیش

سلام

دوست عزیز برای دریافت این نوع ویزا باید بسیار صبوری داشته باشید زیرا ابتدا مدارک شما بررسی می شود و این بررسی زمانی به طول خواهد انجامید. مدرک زبان نیز قطعا نیاز خواهید داشت زیرا تاثیر زیادی در موفقیت پرونده شما خواهد داشت. در نظر داشته باشید در این پروسه شما باید توانایی مالی خود را نیز ثابت کنید زیرا هزینه های زندگی شما از ۲ سال تا ۲ سال و نیم به عهده خود شما خواهد بود.

FARSHADASKARI پاسخ داده شده در 14 ساعت پیش

سلام و عرض ادب. دوست عزیز شما برای کسب این نوع ویزا بایستی مدرک خود را برای معادل سازی ارسال نمایید و بعد از تاییدیه ویزای ۲ ساله کشور دانمارک را دریافت نمایید که این ویزا برای ۲ سال دیگر نیز قابل تمدید می باشد. طی این مدت شما بایستی بتوانید زبان دانمارکی را بیاموزید و پروسه معادل سازی مدرک خود را انجام دهید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...