شرایط و مدرک تحصیلی لیسانس برای ادامه تحصیل در آمریکا

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیشرایط و مدرک تحصیلی لیسانس برای ادامه تحصیل در آمریکا
0
امیر هستم پرسیده شده در 2 هفته پیش

درود

برای تحصیل در آمریکا چه شرایطی وجود داره؟ آیا لازم هست که مدرک لیسانس رو از دانشگاه دولتی گرفته باشیم یا خیر؟

6 پاسخ به این سوال داده شده است
behaminkarimi پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام وقت بخیر

خیر اجباری در این موضوع نیست ولی مدرک شما باید از دانشگاه معتبر صادر شده باشد.و شما نیازمند دارا بودن ایلتس۷ می باشید

موفق باشید

maryam sharifi پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام بر شما دوست عزیز برای تحصیل در امریکا بسته به مقطع تحصیلی و سن شما شرایط متفاوتی وجود دارد. اگر هدف شما تحصیل در مقطع ارشد و دکترا است شما باید علاوه بر معدل خوب، مدرک زبان، رزومه علمی قابل قبولی نیز داشته باشید. برای مقطع کارشناسی بسته یه الزامات دانشگاه مورد نظر تافل یا ایلتس نیاز خواهید داشت.

Samiramiri پاسخ داده شده در 1 هفته پیش

سلام و عرض ادب

براي اخذ پذيرش از دانشگاههاي امريكا فقط مدرك ديپلم (١٢ساله) مورد نياز است و همچنين مدرك زبان

قبولي دانشگاه سراسري شرط پذيرش دانشگاههاي آمريكا نيست

FARSHADASKARI پاسخ داده شده در 4 روز پیش

سلام و عرض ادب. دوست عزیز شرایط شما از نظر سن، گپ تحصیلی، پشتوانه مالی و سطح زبان بایستی بررسی گردد. اینکه برای چه مقطعی قصد اقدام دارید نیز حائز اهمیت است. به طور کلی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی آمریکا بایستی گپ تحصیلی پایینی داشته باشید، سطح زبانتان در حد حداقل۶٫۵ آیلتس باشد و تمکن مالی مناسبی را داشته باشید. رزومه تحصیلی شما نیز تعیین کننده دانشگاه شما ست، ولی نیازی به قبولی دانشگاه سراسری ندارید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه تماس حاصل فرمایید.

z.ghasemi پاسخ داده شده در 2 روز پیش

سلام وعرض ادب

دوست عزیز برای تحصیل در دانشگاه های امریکا، الزامی برای اینکه مدرک لیسانس از دانشگاه دولتی باشد وجود ندارد. شرایط مهمتری که باید بررسی شود سن، کپ تحصیلی، سطح زبان و پشتوانه مالی است. البته رزومه تحصیلی شما از نظر نمرات و معتبر بودن دانشگاه نیز تاثیر گذار است اما عمده شرایطی که باید داشته باشید موارد ذکر شده است.

hassaskhah عضو سایت پاسخ داده شده در 4 ساعت پیش

سلام و عرض ادب

برای تحصیل در آمریکا الزامی بر اینکه مدرک شما از دانشگاه سراسری باشد وجود ندارد و تنها مورد تایید بودن دانشگاه شما ملاک است. شرایط شما مانند سن، گپ تحصیلی، مدرک زبان و میزان سرمایه شما می بایست مورد برسی دقیق قرار گیرند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...