لیسانس در اتریش

0
M F پرسیده شده در 11 ماه پیش

سلام وقت بخیر. من کلاس دهمم و میخوام بعد از گرفتن دیپلم و قبولی در کنکور سراسری، برای لیسانس به اتریش برم.
۱) کِی باید برای وقت سفارت اقدام کنم؟
۲) چه مدرک زبانی برای پذیرش از دانشگاه آلمانی زبان لازمه؟
۳)بعد از گرفتن ویزا به دانشگاه مورد نظر برای اخذ پذیرش ایمیل بدم یا قبل از ویزا؟

4 پاسخ به این سوال داده شده است
kiarad پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام شرایط سنی تون خیلی خوبه بهتره زبان آلمانی رو یادبگیری و رشته ات رو انتخاب کنی چون برخی از رشته ها احتمال داره قبولی دانشگاه سراسری نخواد و آزمون داشته باشه بهتره با کسی مشورت کنی

Mostafa Parsa پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام. کشور خوبی رو واسه مهاجرت انتخاب فرمودین. الان اکثر دانشگاه های خوب این کشور مخصوصا دانشگاه وین به مدرک زبان آلمانی تا سطح C1 نیازمند هستند. در زمینه زمان پذیرش و وقت سفارت به نظرم مسائل حساسی هستن. بهتره با کسی که این کار رو انجام داده مشورت داشته باشی.

h.ak85 پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام، پسرخاله من بعد از قبولی کنکور واسه اتریش اقدام کرد و میدونم که باید زبان آلمانی هم بلد باشید، بنظرم با یه وکیل حتما صحبت کنید که برنامه ریزی داشته باشید و از الان زبانتون هم بخونین.

farzad.bagheri پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

اولا که باید ابتدا پذیرش رو بگیرید بعد برای ویزا درخواست بدید زبان آلمانی رو هم بخونید در خصوص دریافت وقت سفارت هم وقتی پذیرش رو گرفتید فکر میکنم باید درخواست وقت سفارت بدین مثل آلمان نیست شرایطش ولی بازم بهتره با یه متخصص صحبت کنید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...