مدارك لازم جهت ارايه به سفارت هلند براي اخذ ويزاي كار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هامدارك لازم جهت ارايه به سفارت هلند براي اخذ ويزاي كار
0
سهراب اميري پرسیده شده در 9 ماه پیش

سلام و خسته نباشيد
بنده از يك شركت هلندي پيشنهاد كاري دارم در زمينه تخصص شغلي و مدرك تحصيليم. الان ميخواستم بدونم كارفرما بايد چه مداركي رو براي من ارسال كند؟ و بنده اگه وقت سفارت رو گرفتم بايد براي همسرمم بگيرم و حضور ايشونم تو سفارت الزاميه؟ و دعوتنامه اي كه براي من ارسال ميشه بايد كاري باشه و مهمور به مهر شركت و اداره مهاجرت و اداره كار هلند باشه؟
ممنون از پاسخگوييتون

3 پاسخ به این سوال داده شده است
kiarad پاسخ داده شده در 9 ماه پیش

سلام دوست عزیز شما اگه پیشنهاد کاری دارید میتونید اقدام کنید و ویزای همراه رو میتونید اقدام کنید

hosein jameyi پاسخ داده شده در 9 ماه پیش

سلام، دوست عزیز من اگه پیشنهاد شغلی دارید من پیشنهاد میکنم برای اینکه شانستون بالاتر بره حتما از یک وکیل کمک بگیرید، معمولا برای ویزا های کاری مدارک کاری علاوه بر مدارک شناسایی و تحصیلی، مدارک کاری مورد نیاز است. باید اثبات کنید که فرد مناسبی برای استخدام در آن موقعیت شغلی هستید. برای همسرتون هم بعد از شاغل شدن باید اقدام کنید. در جواب سؤال آخرتون هم بله درسته دعوت نامه باید کاری باشد.

farzad.bagheri پاسخ داده شده در 9 ماه پیش

ابتدا بهتره خودتون اقامت رو دریافت کنید بعد برای همسر اقدام کنید. ولی تا اونجا که میدونم اولین مورد قرارداد کاری هست که کارفرما باید با شما تنظیم کنه و ساعت کار و خود کار و حقوق مشخص باشه اگه موارد قانونی باشه میتونن درخواست مجوز کار بدن برای شما

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...