مدارک زبان مورد نیاز جهت مهاجرت کاری به کشور آلمان

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریمدارک زبان مورد نیاز جهت مهاجرت کاری به کشور آلمان
0
rana پرسیده شده در 3 هفته پیش

با سلام و احترام. اگر بخواهیم به آلمان مهاجرت کاری کنیم، حتماً باید مدرک زبان داشته باشیم یا همین که بتونیم آلمانی صحبت کنیم کافی هست؟ بعد اگر مدرک زبان لازم باشه، حتماً باید گوته باشه یا osd هم قبوله؟

1 پاسخ به این سوال داده شده است
FARSHADASKARI پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ادب. برای مهاجرت به آلمان بایستی شرایط زیر را داشته باشید.

  1. داشتن حداقل سه سال سابقه کار در رشته دانشگاهی طی ۱۰سال گذشته
  2. داشتن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس در رشته هایی که مورد تقاضای آلمان می باشد،.مانند مکانیک، برق، کامپیوتر، IT , …
  3. داشتن مدرک زبان آلمانی B1 از گوته

    ۴٫ارائه نامه تمکن مالی در حدود ۶ هزار یورو

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...