مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی چک

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هامدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی چک
0
مريم خداشناس پرسیده شده در 4 ماه پیش

با سلام

براي ويزاي تحصيلي چك آيا مدارك قبل از لگاليزاسيون بايد به زبان چكي ترجمه شود؟ چه مداركي بايد لگاليزيشن شوند؟

3 پاسخ به این سوال داده شده است
mahsun پاسخ داده شده در 4 ماه پیش

با سلام و عرض ادب دوست عزیز سفارت چک عموما همه مدارک شما را به زبان چکی قبول می کند و وقتی لیست مدارکتان به زبان انگلیسی آماده شد ان را به زبان چکی تحویل سفارت می دهید. مدارک بسته به نوع اقدام شما شامل مدارک هویتی، تحصیلی و رزومه می باشد. موفق باشید.

zahrazibafar پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

با سلام خدمت شما دوست عزیز. لطفا به مقاله تحصیل در چک با کلیک روی این لینک مراجعه بفرمایید. لیست تمام مدارک مورد نیاز با جزئیات کامل برای شما قرار داده شده است

 

 

zahrazibafar پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزيز نكته مهم ترجمه مدارك به زبان چكس مي باشد كه معمولا زمان زيادي طول مي كشد و مدارك عموما شامل مدارك هويتي، تحصيلي و ميزان تمكن مالي و … مي باشد كه براي اطلاع دقيق تو مي توانيد مقاله حربوط يه تحصيل در چك را در همين سايت مطالعه فرماييد

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...