مدرک زبان موردنیاز برای تحصیل در اتریش در مقطع ارشد

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هامدرک زبان موردنیاز برای تحصیل در اتریش در مقطع ارشد
0
M F پرسیده شده در 10 ماه پیش

سلام. خواستم بدونم برای تحصیل ارشد در اتریش چه مدرک زبانی لازمه؟
بعضیا میگن C1 لازمه. درسته؟
این قانون که میشه بدون مدرک زبان رفت اونجا زبان خوند، هنوز مونده؟
بدون مدرک زبان، ویزا داده نمیشه؟
خیلی ممنون

4 پاسخ به این سوال داده شده است
mahsun پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

با سلام و عرض ادب دوست عزیز کشور اتریش اگر بخواهید برای دانشگاه های دولتی اقدام کنید باید در ایران در دانشگاه های سراسری و روزانه تحصیل کرده باشید. قبلا مدرک زبان نمی خواست ولی جدیدا باید حداقل مدرک زبان آلمانی A2 را می خواهد. پسرخاله من برای اینکه پروسه کارشون سریع تر باشع برای دوره های زبان آلمانی مجارستان پذیرش گرفت که از مجارستان برای اتریش اقدام کنند. موفق باشید.

Nazanin_R عضو سایت پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

در حد A2 بلد باشید ویزا میدن. بعد اونجا وقت میدن به C1 برسید

kiarad پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

مدرک زبان خیلی ربطی به ویزا نداره تو پذیرش دانشگاه مهمه آیلتس ۶٫۵ احتیاج داری

Mostafa Parsa پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام. بله معمولا این مدرک زبان نیازه. البته به زبان انگلیسی هم می تونید تحصیل داشته باشید. اما اگه تمایل دارین به زبان آلمانی باشه تحصیلتون باید حداقل مدرک A2 رو از قبل داشته باشید تا بهتون اجازه داده بشه زبان آلمانی رو همونجا بخونید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...