مهاجرت دندانپزشکان با شرایط ویژه در کانادا

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هامهاجرت دندانپزشکان با شرایط ویژه در کانادا
0
کامیار علوی پرسیده شده در 3 ماه پیش

دندانپزشک ۴۴ ساله با سابقه کاری و سطح زبان متوسط به بالا و دارای ویزای توریستی کانادا تا حدود ۳ سال دیگر هستم. آیا بدون PR میتوان در امتحانات دندانپزشکی برای approve شدن اقدام کرد؟ و آیا در صورت موفق شدن میتوان برای مهاجرت اقدام کرد؟ راه دیگری برای مهاجرت با شرایط فوق هست؟

2 پاسخ به این سوال داده شده است
tlu پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام.جناب دکتر از طریق کاری و تحصیلی بخواهید برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید ریسک ویزا دارید به دلیل سنتون.اگر شرایط مالیتون اجازه میده می تونید از طریق سرمایه گذاری وارد کشور کانادا بشید.اگر اصراری به کشور کانادا ندارید می تونید اروپا رو انتخاب کنید مثلا کشور تاپی مثل اتریش هزینه هاتون هم به مراتب کمتر میشه.میتونید با کورس های زبان وارد بشید و در زمان گذروندن دوره زبان معادلسازی  کنید.

maryam sharifi پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام با توجه به شرایط سنی تون برای کانادا امکان ریسک ویزا دارید. می تونید از ویزای معادلسازی کشور دانمارک استفاده کنید و با این ویزا دو سال زمان دارید در خود کشور دانمارک برای معادلساز آمادگی لازم رو کسب کنید. برای اتریش هم شانس خیلی خوبی دارید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...