مهاجرت شغلی به آلمان با فوق لیسانس میکروبیولوژی و ۸ سال سابقه کار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هامهاجرت شغلی به آلمان با فوق لیسانس میکروبیولوژی و ۸ سال سابقه کار
0
م جعفری پرسیده شده در 2 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

خانمی ۳۸ ساله و مجرد هستم. فوق لیسانس میکروبیولوژی هستم .حدود ۸ سال سابقه کار و بیمه دارم . پژوهشگر هستم . میخوام برای مهاجرت شغلی اقدام کنم از کجا باید شروع کنم؟ ایا موسسه شما میتونه به من کمک کند؟

سپاس

8 پاسخ به این سوال داده شده است
Samiramiri پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

با اين مدرك شانس اخذ ويزاي جستجوي كار آلمان را خواهيد داشت اما شما در هر يك از كشورها براي استخدام مي بايست دوره هاي معادلسازي و تكميلي بگذرانيد، به دليل اينكه مدرك تحصيلي دانشگاههاي ايران در رشته هاي شاخه علوم پايه و علوم پزشكي به طور مستقيم مورد قبول كشورهاي اروپايي نيست

لازم به ذكر است كه دانشگاه شما و پشتوانه مالي شما نسز مي بايست بررسي گردد

Es.Dehkordi پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

برای اخذ ویزای کاری کشور آلمان می بایست پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرما داشته باشید یا از طریق ویزای جستجوی کار کشور آلمان (به مدت ۶ ماه در محیط به دنبال کار می گردید) اقدام نمایید. ولی در هر صورت مدرک شما در کشور مقصد نیاز به معادل سازی دارد.

z.ghasemi پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز، مدرک تحصیلی شما برای دریافت اجازه کار نیاز به معادل سازی دارد. در صورتی که بتوانید تحصیلی وارد این کشور شوید شانس کاریابی بیشتری خواهید داشت. شما می توانید با کارشناسان موسسه تماس بگیرید و شرایط خود را به طور کامل بررسی کنید. مشاوران به صورت رایگان شرایط شما را بررسی می کنند و گزینه های موجود را به شما معرفی می کنند.

farnaz پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ارادت

رشته های پیراپزشکی برای کار در اروپا شرایط ساده ای ندارند

شمما باید قبل از هر چیز مدرک خود را در کشور مقصد معادل سازی نمایید

برای کار در محیط نیاز به دانش بالای زبان ان کشور دارید

توصیه می شود برای تحصیل ورود کنید و بعد از معادل سازی مدرک اقدام به کاریابی نمایید

Samira1367 پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

شرایط سنی و تحصیلی شما جهت کشور آلمان مناسب است

ولی رشته شما نیاز به معادل سازی در کشور آلمان دارد و بعد از معادل سازی می توان ورود به بازارکار داشته باشید.

tlu پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزيز شرايط شكا خيلي خوبه و مي تونيد براي ويزاي جستجوي كاري آلمان اقدام كنيد البته بايد مدرك زبان b1 برسونيد. لازم به ذكره كه رشته تحصيلي شما از جمله رشته هايي هست كه براي كار در هر كشور در ايتدا نياز به معادل سازي در اون كشور داره.

rayhaneh پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام

دوست عزيز شرايطتان براي اخذ ويزاي كار اين كشور مناسب است اما رشته شما جز رشته هايي است كه قبل از ورود به بازار كار نياز به معادل سازي دارد

Parisa.r پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

دوست عزیز به طور کلی برای مهاجرت کاری به آلمان بایستی ویزای جستجوی کار دریافت کنید. که شش ماه فرصت دارید دنبال کار بگردید ولی در نظر داشته باشید که رشته شما به صورتی نیست که شانس کاریابی در این کشورها داشته باشید. بهتر است ابتدا از طریق تحصیل ورود کنید و سپس به دنبال کار بگردید. با توجه به شرایط سنی شما، برای هرکشوری هم امکان تحصیل را ندارید. حتما قبل از تصمیم گیری، مشورت نمایید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...