مهاجرت کاری به آلمان با مدرک فوق دیپلم صنایع فلزی و ۳ سال سابقه کار و مدرک آلمانی A1

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریمهاجرت کاری به آلمان با مدرک فوق دیپلم صنایع فلزی و ۳ سال سابقه کار و مدرک آلمانی A1
0
حسینی جامع پرسیده شده در 4 هفته پیش

سلام

برای دریافت ویزای کار با شرایط

سن ۲۹ سال

مدرک تحصیلی فوق دیپلم صنایع فلزی

سابقه کار ۳ سال

سطح زبان A1

تمکن مالی ۱۰۰ میلیون

متاهل و دارای یک فرزند

چقدر شانس دارم؟ چقدر احتمال داره که بتونم تو کشور آلمان کار پیدا کنم؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1 پاسخ به این سوال داده شده است
m.yousefi پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز جهت اقدام برای ویزای کاری آلمان نیاز می باشد که شما حداقل مدرک لیسانس وهمچنین مدرک زبان آلمانی در سطح B1 ارائه نمایید. پیشنهاد میکنم جهت کسب اطلاعات بیشتر مقالات سایت که در خصوص ویزای کاری آلمان می باشند را مطالعه فرمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...