مهاجرت کاری یا تحصیلی به انگلیسی با ۳۵ سال سن، مدارک لیسانس سخت افزار و حقوق و ۳۰۰ میلیون سرمایه

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیمهاجرت کاری یا تحصیلی به انگلیسی با ۳۵ سال سن، مدارک لیسانس سخت افزار و حقوق و ۳۰۰ میلیون سرمایه
0
esmaeili.m پرسیده شده در 6 روز پیش

سلام من ۳۵ ساله هستم و مجرد. مدرک لیسانس سخت افزار و لیسانس حقوق دارم. حدوداً ۳۰۰ میلیون هم سرمایه دارم. میخواستم راهنمایم کنید از طریق کاری یا تحصیلی میتونم برای انگلیس اقدام کنم؟

3 پاسخ به این سوال داده شده است
m.yousefi پاسخ داده شده در 5 روز پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز برای کشور انگلیس سن و گپ تحصیلی بسیار اهمیت دارد لذا اقدام برای ویزای تحصیلی این کشور را به شما پیشنهاد نمیکنم. جهت اقدام برای ویزای کاری کشور انگلیس نیز شما نیاز به پیشنهاد کاری از کارفرما خواهید داشت که پروسه ای پیچیده و زمانبر می باشد. شما میتوانید برای کشورهایی که روی سن و گپ تحصیلی حساسیت زیادی ندارد مانند : دانمارک، هلند، مجارستان و… اقدام نمایید. پیشنهاد میکنم با مشاورین تماس حاصل فرمایید تا شما را در این خصوص راهنمایی نمایند.

mie malekpour31 عضو سایت پاسخ داده شده در 5 روز پیش

سلام

دوست عزیز از آنجا که سن و گپ تحصیلی برای اخذ ویزای تحصیلی در انگلستان از اهمیت بالائی برخوردارست ویزای شما با ریسک بسیار زیادی همراه خواهد بود . در خصوص اخذ اقامت کاری نیز می بایست از سوی کار فرمائی در انگلستان پیشنهاد کاری داشته باشید .با توجه به رشته تحصیلی شما که از رشته های پر نیاز و دارای بازار کار بسیار خوب در آلمان و اتریش می باشد می توانید ازطریق ویزای جاب سیکر اقدام نمائید . هم چنین شما می توانید در کشورهائی نظیر اتریش و دانمارک و هلند و مجارستان که اهمیت زیادی به سن و گپ تحصیلی نمی دهند از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید

mamad پاسخ داده شده در 5 روز پیش

سلام، برای انگلستان گپ تحصیلی ریسک ویزاتون رو بالا میبره ، اگر پیشنهاد کاری دارین از انگلستان روش کاری بهتره ، با توجه به شرایطتون اتریش یا هلند گزینه خوبی هست براتون

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...