ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاویزای تحصیلی بدون مدرک زبان
0
افشین پرسیده شده در 4 ماه پیش

آیا امکان اخذ ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان وجود داره؟ به چه کشور هایی می توان بدون نیاز به مدرک زبان مهاجرت تحصیل داشت؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

9 پاسخ به این سوال داده شده است
zahrazibafar پاسخ داده شده در 4 ماه پیش

سلام و عرض ارادت
شما برای بسیاری از کشورها مثل کانادا ، فرانسه، اتریش و مجارستان می توانید به دلیل گذراندن دوره زبان وارد کشور شوید و به ادامه تحصیل بپردازید.

FARSHADASKARI پاسخ داده شده در 4 ماه پیش

با سلام. برای برخی از کشور ها مثل کانادا امکان پذیر هست که به صورت کاندیشنال ( مشروط ) پذیرش بگیرید و دوره زبان رو در اون کشور بگذرونید بعد برای دوره اصلیتون اقدام کنید منتهی نیازمند این هست که شرایطتون به طور کامل بررسی بشه از نظر سن و مدارک تحصیلی و….

R Dpr پاسخ داده شده در 4 ماه پیش

سلام و عرض ادب
دوست عزیز برای پروسه های تحصیلی نیاز به مدرک زبان هست مگر اینکه دوره زبان در دوره تحصیلی ادغام شده و پیش نیاز آن باشد.

esmaeili.m پاسخ داده شده در 4 ماه پیش

با سلام و عرض ادب
کشورهایی مثل مجارستان، اتریش،سوئد،فرانسه شرایطی دارند که میتونید دوره زبان رو در اونجا بگذرونین ولی باید شرایط شما بررسی بشه. سن، مدرک تحصیلی، توان مالی شما تعیین کننده است.

farhang پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی گرامی، مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان امکان پذیر هست. هم می توانید برای دوره های زبان اقدام بفرمائید برای کشورهایی همچون اتریش، مجارستان و غیره. هم می توانید برای پذیرش تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی همراه با دوره زبان اقدام بفرمائید. در ابتدا می بایست تمامی شرایط شما از قبیل سن، مدرک زبان، میزان تحصیلات، میزان سابقه کار، پتانسیل مالی و موارد دیگر بررسی گردد. جهت مشاوره رایگان می توانید با تلفن های موسسه تماس حاصل نمائید.

موفق و پیروز باشید

shaham.k پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

درود بر شما

دوست گرامی شما برای ادامه تحصیل بدون مدرک زبان در کشورهایی مثل کانادا،اتریش، فرانسه و سوئد و…امکان مهاجرت تحصیلی را دارید و پیشنهاد می کنم در صورت جدیت در امر مهاجرت تحصیلی با مشاورین ارشد موسسه شرایط کلی خود را بررسی نمایید.

R -azare پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام دوست عزیز

برای اخذ پذیرش تحصیلی عموم کشورها می بایست مدرک زبان ارائه دهید.کشورهایی مثل کانادا و اتریش و فرانسه و سوئد به شما پذیرش مشروط میدن در هرصورت شما می بایست تا حدودی دانش زبان داشته باشید.

mahdi.arya پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام و عرض ادب خدمت شما

دوست عزیز در حال حاضر شما می توانید در کشورهایی نظیر کانادا، فرانسه* مجارستان و فنلاند با گذراندن دوره زبان اقدام به مهاجرت تحصیلی نمایید و بعد از آن بتوانید در دانشگاه در رشته های مورد نظر خود ادامه تحصیل دهید.

FARAHANI پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام دوست عزیز

برای به دست آوردن ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان برخی از کشورها شرایط خوبی دارند

اما این موضوع رو باید بدانید که حتی اگر بدون مدرک زبان پذیرش بگیرید

برای اینکه شانس ویزای خوبی داشته باشید باید حداقل یه نمره زبان به دست اورده باشید

کشورهایی مثل کانادا ، اتریش ، استرالیا ، مالتا ، آفریقای جنوبی ، مجارستان ، فنلاند مناسب هستند

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...