ویزای تحصیلی هلند و شرایط همراه

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاویزای تحصیلی هلند و شرایط همراه
0
mohammad beirami پرسیده شده در 10 ماه پیش

برای دخترم قصد ویزای تحصیلی هلند دارم. دخترم دیپلم است آیا این کار امکان پذیر است و آیا در صورت موفقیت مادرش می تواند همراهی کند؟

5 پاسخ به این سوال داده شده است
h.ak85 پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام، برای ویزای تحصیلی فرزندتون می تونین اقدام کنین اما شما می تونین از طریق ویزای توریستی در کنارشون باشین، چون منظور از همراه همسر شخص متقاضی هست نه والدینشون.

negar.ahmadi پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام دوست عزیز باید شرایط کامل رو بفرمایید مانند سن ، سطح زبان و . . . . اما می توانید برای مقطع لیسانس پذیرش تحصیلی خود را اخذ نمایید اما همراهان شامل هسر و فرزند می شود و مادر می تواند با ویزای توریستی مدتی در کنار فرزند باشد .

mohammad beirami پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام
دختر من متولد دوم خردادماه ۱۳۸۰ می باشد
در مقطع پیش دانشگاهی درس می خواند
در حال گذراندن کلاس های ielts 6 می باشد.
قصد داریم دوره کارشناسی از دانشگاهی در آمستردام پذیرش بگیرد
ضمنا مادرش ویزای توریستی چند ماه می تواند داشته باشد؟ آیا تکرار اخذ ویزا به ویزای مولتی چند ساله تبدیل می شود؟

farzad.bagheri پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

برای این کار بهتره کانادا رو انتخاب کنید که از ابتدا ویزا ۵ ساله بهتون بدن هلند شرایطش سر ویزا والدین یکم سخت گیرانه تره نسبت به کانادا

samirahtmi پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام دوست عزيز براي دخترتون ميتونيد براي هلند براي مقطع ليسانس اقدام كنيد
ايلتس ٦ داشته باشن
به راحتي ميشه براشون پذيرش گرفت
اما شما به عنوان همراه نميتونيد كنارشون باشيد مگر اينكه از طريق توريستي student visitor visa اقدام كنيد براي ديدارشون يا اينكه براي خود شما يه مسير اقامتي مثل ، تحصيل كاري يا سرمايه گذاري براي اروپا براتون اقدام بشه

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...