ویزای کاری کانادا برای فارغ التحصیلان رشته ساختمان

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاویزای کاری کانادا برای فارغ التحصیلان رشته ساختمان
0
Hamed s پرسیده شده در 7 ماه پیش

سلام،من ۳۰سالمه مجرد ،فوق دیپلم ساختمان با ۵سال سابقه کار هستم البته یکی دو سالش مرتبط با رشته ام نیست، زبان انگلیسی ام فول نیست باید تقویت بشه
سوال اول اینکه با این سابقه و مدرک میتونم ویزای کاری کانادا یا نروژ رو بگیرم دوم اینکه مدارک سازمان فنی و حرفه ای در این امتیازبندی تاثیر داره یا نه؟
ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده است
maryam sharifi پاسخ داده شده در 7 ماه پیش

ویزای کاری کانادا با نام skilled worker امتیاز بندی هستش و در بعضی موارد مدارک فنی حرفه ای هم امتیاز کسب می کنند البته باید اعتبار مدرکتون بررسی بشه. در ضمن اول کار هم باید ایلتس بالای ۶٫۵ – ۷ برسونید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...