ویزای کار المان برای مهندس برق با دعوت نامه

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاویزای کار المان برای مهندس برق با دعوت نامه
0
Azita پرسیده شده در 10 ماه پیش

خانمی۳۷ ساله کارشناس حسابداری ۱۱ساله سابقه کار بانکی همسرم۴۱ ساله دیپلم برق۷سال سابقه کار دو فرزند۱۰و۵ ساله میخواهیم از طریق دعوت نامه وارد المان شویم ایا میشوددر همان مدت حضور در المان همسرم پذیرش کار بگیرد و دیگر برنگردیم به ایران،و سوال دیگر اینکه در ایران مشکل مالی نداریم ودر المان من نمیخواهم کار کنم ایا با کارکردن همسرم به تنهایی زندگی به مشکل نمیخورد

4 پاسخ به این سوال داده شده است
Nazanin_R عضو سایت پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

فکر میکنم برای ویزای کار المان سفارت یکسری شروط داشته باشه. بعلاوه اینکه باید بدونین میتونین با بچه ها همزمان با همسر برید یا نه. میشه از روشهای دیگه ای هم واسه المان اقدام کرد. حتما اطلاعات دقیق و حقوقی کسب کنید

mahsun پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

با سلام و عرض ادب دوست عزیز اگر منظور شما از دعوتنامه و ورود به آلمان ویزای توریستی است، شما بعد پیدا کردن کار و عقد قرارداد باید از المان خارج شوید چون ویزاهای توریستی قابلیت تمدید ندارند. در خصوص سوال دوم هم بستگی به شرایط کار و نوع زندگی شما دارد. موفق باشید.

farzad.bagheri پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

با ویزا توریستی شما حق موندن توی آلمان و کار کردن رو ندارید و قانوناً براتون پیگرد قانونی داره بهتره وکیل بگیرید و از روش قانونی اقامت کاری بگیرید که مشکلی براتون پیش نیاد

Mostafa Parsa پاسخ داده شده در 9 ماه پیش

با توجه به شرایط شما ویزای توریستی و حتی ویزای جستجوی کار گزینه های خوبی نیستند و به بن بست می خورید. می تونید از طریق تحصیل وارد بشید و همسرتون از اجازه کار فول تایم بهره مند بشه و فرزندانتون هم از خدمات تحصیلی استفاده کنند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...