ویزای گرین کارت دانمارک

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاویزای گرین کارت دانمارک
0
ندا امیری پرسیده شده در 4 ماه پیش

با سلام بنده قصد دارم گرین کارت دانمارک رو بدست بیارم

ممنون میشم راهنمایی کنید که چجوری می شه به این مقصود رسید؟

3 پاسخ به این سوال داده شده است
mahdavi عضو سایت پاسخ داده شده در 4 ماه پیش

سلام و عرض ادب دوست عزیز.
شرایط برای اخذ گرین کارت دانمارک به صورت امتیازی بود که متقاضی باید حداقل ۱۰۰ امتیاز کسب می نمود. جهت کسب امتیاز ، مدرک تحصیلی ، سطح زبان ، دانشگاه محل تحصیل ، سازگاری با محیط دانمارک و …. تاثیرگذار بود. ویزا به مدت ۲ سال صادر می شد و متقاضیان می توانستند در این مدت در جست و جوی کار باشند.
ولی اجازه اقامت در دانمارک با برنامه کارت سبز یا گرین کارت دانمارک  از تاریخ ۱۰ ژوئن ۲۰۱۶ لغو گردیده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت کنید.

negar.ahmadi پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام و عرض ادب
دوست عزیز در ابتدا باید شرایط خود را بفرمایید تا مورد بررسی قرار گیرد اما برای دریافت گرین کارت باید امتیاز مورد نیاز را بدست آورید اما در حال حاضر این قانون لغو شده و از سال ۲۰۱۶ قانون اخذ گرین کارت دانمارک برداشته شده است.

zahrazibafar پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام دوست عزیز این روش از چند سال قبل لغو شده . بهتر است با مشاوران موسسه حقوقی تماس حاصل بفرمایید و شرایطتون بررسی شود تا از راه های ممکن و قانونی اطلاعات به دست آورید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...