اقامت و ازدواج در آلمان

اقامت و ازدواج در آلماناقامت و ازدواج در آلمان

اقامت و ازدواج در آلمان همانند هر کشور دیگر قوانین مربوط به ازدواج برای شهروندان خود دارد، در این نوشتار سعی می کنیم اقامت و ازدواج در آلمان و در نتیجه اخذ اقامت این کشور را تحلیل و برسی کنیم. در قانون اقامت و ازدواج در آلمان با افراد دارای ملیت خارجی موجب اقامت و تابعیت  طی شرایطی می شود و برای زن و مرد ممنوعیت ندارد، در حالی که در کشور ایران ازدواج مرد با زن خارجی فقط منجر به تابعیت می گردد ،اقامت و ازدواج در آلمان به صورت قانونی سبب تابعیت و اجازه کار و تحصیل می شود.

درباره آلمان

آلمان با نام با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان در اروپا واقع شده است، پایتخت آن برلین و به زبان آلمانی صحبت میکنند.جمعیت این کشور ۸۰،۲ میلیون نفر می باشد که تقریبا ۷۴ میلیون دارای ملیت آلمانی است.واحد پول آلمان از ۱ژانویه ۲۰۰۲ یورو می باشد.

فایل های صوتی آقای ملک پور (دانشجوی دکترا رشته حقوق دانشگاه ملی وین اتریش) در باب قواعد کلی اقامت و ازدواج در آلمان

ازدواج در آلمان با شهروندان خارجی

به طور کلی ازدواج در کشور آلمان با شهروندان خارجی می تواند صورت گیرد جدیدا به دلیل سوری بودن ازدواج در این کشور قوانینی تصویب شده است. در صورتی که ازدواج قانونی باشد و مجوز اردواج برای هر دو صادر شود. شهروند خارجی برای ازدواج در آلمان باید شرایطی را فراهم کند ، مانند سن و گواهی های مربوط و عدم موانع ازدواج، همچنین ازدواج در کشور آلمان به صورت مدنی باید انجام شود.

نحوه ثبت نام اقامت و ازدواج در آلمان

ثبت ازدواج در آلمان که به صورت درخواست به نزدیک ترین دفاتر ثبت و اسناد( آمار حیاتی: مربوط به ثبت ازدواج و تولد) می باشدو پس از آن درخواست شما را به دادستانی انتفال می دهند ، نتیجه آن به دفتر ثبت و اسناد ارجاع می شود، مدت زمان آن تا ۶ ماه قبل از ازدواج میباشد.

اسناد لازم برای ثبت اقامت و ازدواج در آلمان:

  • گواهی تولد
  • پاسپورت و یا کارت اتحادیه اروپا
  • گواهی تجرد(در صورت جدایی گواهی طلاق، گواهی فوت )
  • عدم سوء پیشنه
  • هزینه های مربوطه

برای ثبت اقامت و ازدواج در آلمان باید اسناد ذکر شده به همراه اصل و تایید شده در آلمان ارسال شود و مدارک به زبان آلمانی ترجمه شود. از تاریخ گواهی ها و مدارک نباید بیشتر از ۶ ماه بگذرد.پروسه ثبت اقامت و ازدواج در آلمان بین ۵ تا ۶ هفته می باشد، تا زمانی که گواهی تایید دریافت نشود نمی توان ازدواج قانونی کرد، و قانون زوجین را باید تایید کند.

شرایط اساسی برای اقامت و ازدواج در آلمان

  • هر دو طرف باید حداقل ۱۸ سال داشته باشند تا واجد شرایط برای ازدواج در کشور آلمان باشند، در غیر این صورت رضایت والدین و قیم مورد نیاز می باشد.
  • حداقل باید در آلمان ۲۱ روز اقامت داشته باشند ، تا بتوانند قصد ازدواج قبل پروسه قانونی مشخص کرد.

مراسم ازدواج در آلمان

پس از دریافت گواهی ثبت ازدواج در آلمان ، حضور دو شاهد اجباری می باشد با توجه به اینکه مراسم در آلمان برگزار می شود همراه داشتن مترجم لازم است.

اخذ شهروندی از طریق اقامت و ازدواج در آلمان

بعد از ازدواج در کشور آلمان با شهروند آلمانی برای اخذ تابعیت آلمان می توان اقدام نمود، به طور کلی بعد از دو سال ازدواج و زندگی با شهروند آلمانی و سه سال اقامت در آلمان در صورت اینکه دارای شرایط لازم باشد می توان تابعیت آلمان را اخذ کرد، این شرایط شامل :

  • منابع مالی کافی
  • مهارت در زبان آلمانی۱ b
  • سوگند به وفاداری در آلمان

مدارک لازم برای اخذ تابعیت از طریق اقامت و ازدواج در آلمان:

  • پاسپورت و شناسه و مدارک اقامت همراه با کپی
  • عکس از پاسپورت
  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج در آلمان
  • اثبات ملیت همسر آلمانی
  • اثبات مالیات(پرداخت ۳ ماه گذشته، اموال و پس انداز)
  • گواهی مدرک زبان۱ b
  • آزمون شهروندی در آلمان
  • اعلام وفاداری به قانون اساسی آلمان و انطباق با قوانین آلمان

ازدواج همجنسگرایان در آلمان

ازدواج در کشور آلمان برای همجنسگرایان به طور قانونی در سال ۲۰۰۱ به رسمیت شناخته شده است. این قانون راه را برای همجنسگرایان هموار کرده است. ولی اختلافات قانونی در اتحادیه وجود داشت، قانون گذاران آلمان برای حذف اختلافات در ژوییه ۲۰۱۷ رای صادر شده است. در ۱ اکتبر سال ۲۰۱۷ ازدواج همجنسگرایان با تمام منافع به قانون اساسی پیوست.و زوج ها می توانند ازدواج در کشور آلمان را به ازدواج رسمی تبدیل کنند و دولت آلمان ار آنها طبق قانون حمایت میکنند.

کار پس از اقامت و ازدواج در آلمان

پس از ازدواج در کشور آلمان با شهروند آلمانی و دریافت اقامت حق اشتغال و کار کردن در آلمان را دارند.

نتیجه گیری کلی در باب اقامت و ازدواج در آلمان

ازدواج در آلمان با شهروندان خارجی ممنوعیتی ندارد، پس از صلاحیت داشتن و تایید ازدواج قانونی توسط دولت می توان اقامت دائم  و حداقل دو سال زندگی با شهروند آلمانی ، تابعیت آلمان را بدست آورد. همچنین از طریق اقامت و ازدواج در آلمان می توان حق کار و تحصیل داشت.

در این مقاله به برسی اقامت و ازدواج در آلمان و قوانین آن پرداختیم، چنانچه قصد اخذ اقامت و تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان را دارید، مشاوران ما شما را براي اخذ تابعيت و اقامت در آلمان شما را راهنمايي مي كنند. مشاوران ما آماده راهنمایی شما برای مهاجرت از طریق اقامت و ازدواج در آلمان و راههای دیگر مهاجرت به آلمان هستند. براي بررسي شرايط خود با همكاران ما در موسسه حقوقي ملك پور تماس حاصل کرده تا به صورت رایگان شرایط اولیه شما مورد بررسی قرار بگیرد. با تشکر از اینکه همراه ما بوده اید.

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (5 نظرات, میانگین: 4٫20 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 پاسخ
  1. فاطیما گفته:

    سلام .من در آلمان ۷ ساله زندگی میکنم و دانجمو هستم .آیا برای پیوست همسرم از ایران با همین ویزای دانشجویی ما به مشکلی برمیخوریم ؟آیا همسر من بعد از اومدن اجازه آسبیلدونگ کردن رو دارن ؟

    Rating: ۵
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      سلام
      دوست عزیز همسر شما می توانند از طریق ویزای همراه به شما ملحق شوند .در هر صورت ایشان میبایست اجازه کار را از اداره مهاجرت دریافت نمایند.

      پاسخ
  2. محمدعلی گفته:

    سلام بنده دانشجو هستم .نامزدم المانه و قبولی سه ساله داره.نمیدونم از چ‌طریقی باید واس ازدواج یا رفتنم یا مهاجرتم اقدام کنم لطفا کمک راهنمایی کنید

    Rating: ۴
    پاسخ
  3. کماملو گفته:

    سلام وقتتون به خیر
    بنده پارتنرم از بنده باردار هست و دو فرزند دارد و در ایالت تورینگن هست همچنین قبولی سه ساله دارند.
    ما کیسمون مشترک هست و بنده سه ماهه اینترویو دادم و منتظر جواب هستم
    و بنده در ایالت شلسفیگ هولشتاین هستم
    و در حال پیگیری ثبت ازدواج در Standsamt هستیم که یک سری مدارک از ما طلب کردن.
    .
    مثل شناسنامه و مدرک تجرد و مدرک فاتا شافت و قرار است مدارک تکمیلی رو هفته آتی اعلام کنند.
    آیا این مدارک کافی است و بدون پاسپورت اینکار شدنی است برای بنده؟

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، شما باید مدارکی رو ارائه بفرمایید که رابطه رو اثبات کنه ، فیش آب و برق مشترک ، اجاره نامه و … ، باید جزئیات پرونده رو کامل ارائه بفرمایید که بشه راهنمایی دقیق داشت. اگر پناهنده شدین شرایطتون قدری پیچیده هست.

      پاسخ
  4. فرید گفته:

    سلام، من ۵ ساله المانم. از طریق پناهندگی اومدم و قبول شدم. هنوز پاس المانی ندارم، می خواستم بدونم من حق فرستادن دعوت نامه ازدواج دارم. یعنی میتون تو کشور ثالث ازدواج کنم و بعد برا دختره دعوت نامه بفرستم؟ ممنون بابت زحماتتان.

    Rating: ۴
    پاسخ
  5. lona گفته:

    سلام روزتون بخیر.یک سوال داشتم .
    اگر اقای ایرانی به صورت مهاجرت وارد المان شده باشه والان اقامت آلمان گرفته باشد.اگر بخواهد با یک دختر ایرانی ازدواج کنه وایشون وارد آلمان کنه .شرایط ورود این خانم به آلمان چی ؟لطفا کنید توضیح بدید با تشکر

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام ، اگر آقا اقامت دائم داشته باشند و پاسپورت و همچنین بتون رابطه رو اثبات بکنند. میشه که خانم از طریق ویزای توریستی مثلا برن آلمان و در اونجا کارهارو از طریق اداره مهاجرت پیگیری کنند.

      پاسخ
  6. ن. گفته:

    سلام، من ۲ سال پیش با ویزا دانشجویی به آلمان اومدم و الان هم ویزا من دانشجویی هست، اما ۲ ماه پیش با یک مرد آلمانی ازدواج کردم، به خاطر سهولت در ازدواج ما ازدواجمان رو در دانمارک انجام دادیم.
    الان من میخوام ویزا رو عوض کنم به ویزا ازدواج اما مشکل من این است که اگه ویزا ازدواج بگیرم و این ویزا در پاسپورت من بیاد، بعد از تمام شدن پاسپورت وقتی من بخواهم پاسپورت جدید بگیرم سفارت ایران می فهمد که ازدواج من اسلامی نبوده، چون همسر من دین خاصی ندارد و مایل هم نیست ازدواج اسلامی انجام دهد.
    من میخواستم بدونم آیا این به این معنی که من دیگر نمیتونم به ایران سفر کنم؟ اگر جواب خیر است:
    بعد از گرفتن تابعیت آلمان من میتونم به عنوان توریست با ویزا توریست به ایران سفر کنم؟
    در کل را حل شما چیست تا من بتونم به ایران سفر کنم؟

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، دوست عزیز خیلی ممنون از توضیحات کاملتون، راجب مسائل تخصصی باید با دفاتر تماس بگیرید و با مشاورین ارشد صبحت کنید. ولی اگه پاسپورت آلمانی داشته باشید به راحتی می تونید به ایران سفر کنید.

      پاسخ
  7. Mandana گفته:

    سلام لطفن اگه میتوانید به سئوال من جواب بفرمائید،در اکوادور زندگی میکنم و میخوام با مردی ایرانی که شهروند قدیمی در آلمان هست ازدواج کنم،من باید حتمن مدرک A1 رو قبل از آمدنم داشته باشم ،چون شرایط رفتن به کلاس رو ندارم ،با سپاس از لطفی که میکنید ،راهنمایی بفرمائید

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب ، در خصوص شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج قوانین خاصی وجود داره ، پیشنهاد می کنم که با دفتر وین تماس بگیرید و اطلاعات کامل دریافت کنید. اگر بتوانید به آلمان سفر کرده و رابطه با همسر را برای مدت بیشتر از ۱۲ ماه اثبات کنید امکان اخذ اقامت برای شما وجود دارد. یکی از پارامترهای کمک کننده مدرک زبان آلمانی می باشد.

      پاسخ