مهاجرت به ترکیه

روش های مهاجرت به ترکیه

  • مقدمه ای بر مهاجرت به ترکیه
  • شهروندی ترکیه و تابعیت دوگانه
  • مهاجرت به ترکیه از طریق تولد
  • مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج
  • مهاجرت به ترکیه از طریق کار
  • مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل
  • مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی
  • هزینه مهاجرت به ترکیه

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

مقدمه ای بر مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه ، اخذ اقامت و تابیعت ترکیه و طرق مختلف اخذ ویزای ترکیه در این نوشتار مورد بررسی قرار گرفته است. ترکیه با جمعیت ۸۰ میلیونی و نزدیکی به ایران مورد توجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور قرار گرفته است. هزینه های کمتر زندگی در ترکیه به نسبت سایر کشورها یکی از علل تعداد بالای متقاضی مهاجرت به این کشور است. برای مهاجرت به ترکیه از شش راه معمول می توان استفاده کرد که در این نوشتار به بررسی آن ها می پردازیم. ترکیه کشوری در شمال غربی ایران که پایتخت آن آنکارا و بزرگترین شهر آن استانبول می باشد، زبان اکثر مردم این کشور ترکی بوده و در بخشی از مناطق به زبان کردی و عربی نیز تکلم می شود. موسسه ملک پور با ۱۵ سال سابقه در امر مهاجرت و مشاوره در تمام مراحل مهاجرت به ترکیه در کنار شما خواهد بود و مشاوران ما آمادگی ارائه مشاوره به شما در زمینه اخذ اقامت و تابعیت ترکیه هستند.

سمینار ترکیه ـ شروع با 60 درصد تخفیف
سمینار موفقیت و مهاجرت ترکیه

فرصت باقیمانده تا پایان استفاده از تخفیف ۶۰ درصدی

0روز0ساعت0دقیقه0ثانیه

شهروندی ترکیه و تابعیت دوگانه

قانون شهروندی ترکیه در سال ۱۹۶۴ تصویب شده است.

تابعیت دوگانه در ترکیه : تابعیت دوگانه در قانون شهروندی ترکیه شناخته شده است و اشخاص می تواند علاوه بر تابعیت ترکیه تابعیت کشور دیگری را کسب کنند.

از دست دادن تابعیت ترکیه: از دست دادن تابعیت ترکیه و تابعیت از طریق خوگیری تحت کنترل اداره آمار ترکیه انجام می پذیرد.

از دست دادن تابعیت ترکیه به صورت دواطلبانه : این امر امکان پذیر است.

از دست دادن تابعیت ترکیه به صورت اجباری: اگر شخص در فعالیت های که امنیت اجتماعی و ملی ترکیه را به خطر بیندازد، حضور داشته باشد طبق قانون تابیعت او را می توان لغو کرد.

تابعیت ترکیه از طریق خوگیری و آمیختگی :

  • سکونت در ترکیه برای حداقل ۵ سال
  • شخص تمایل به ماندن در ترکیه داشته باشد.
  • شخص آشنایی کافی را با زبان ترکی داشته باشد.
  • شخص توانایی مالی اقامت در ترکیه را داشته باشد
  • شخص دارای سلامت جسمی و روانی کامل باشد.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد مهاجرت به ترکیه

مقاله مرتبط

راه های اخذ اقامت ترکیه

مقاله مرتبط

مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق تولد

قانون اهدای تابعیت در ترکیه براساس خون می باشد و تولد در خاک ترکیه به معنای اخذ تابعیت ترکیه نیست. اما اگر والدین شخص وضعیت مشخصی نداشته باشند می توان برای تابعیت ترکیه اقدام کرد. همچنین اگر یکی از والدین شخص شهروند ترکیه باشد ، صرف نظر از محل تولد ، به فرزند تابعیت ترکیه اهدا می شود.

قوانین تولد ترکیه در سال ۲۰۰۹ نیز تغییراتی داشت و اما کلیت قانون همان اهدای تابعیت از طریق خون باقی ماند.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد تولد

مقاله مرتبط

تابعیت ترکیه از طریق تولد

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

سن ازدواج در ترکیه ۱۸ سال تمام می باشد و فرد ۱۷ ساله چه پسر و چه دختر باید با اجازه والدین یا قیم قانونی خود ازدواج نماید و در صورتیکه دختر و پشر ۱۶ ساله بخواهند ازدواج کنند باید علاوه بر اجازه والدین یا قیم قانونی از دادگاه اجازه داشته باشند. در قانون ازدواج در ترکیه ، ازدواج با یک کودک زیر سن مجاز ازدواج ، کودک آزاری محسوب شده و مجازاتی از قبیل زندان دارد.

علاوه بر سن ازدواج شرایط دیگری نیز برای ازدواج در ترکیه وجود دارد.مثلا کسانی که می توانند ازدواج نمایند که از نظر ذهنی نیز ظرفیت لازم را داشته باشند. در قانون ترکیه چند همسری ممنوع بوده و جرم محسوب میشود و باید قبل از ازدواج دوم ،ازدواج اول را به پایان برسانند.ازدواج بین اقوام نزدیک نیز ممنوع است مثل ازدواج خواهر و برادر ازدواج با دایی ها،عموها و…

بانوانی که ازدواج قبلی داشته اند باید بعد از طلاق ۳۰۰ روز از انقطاع ازدواج پیشین آنها گذشته باشد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی

مقاله مرتبط

ازدواج در ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

تمام خارجیانی که قصد کار در ترکیه را دارند قبل از استخدام در ترکیه به اجازه کار نیاز دارند. این امر کاملا غیر قانونی است که یک کارفرمای ترک یک شخص خارجی را بدون اجازه کار استخدام کند. دو راه معمول برای کار در ترکیه وابسته به نوع اقامت وجود دارد.

  • خارجیانی که اجازه اقامت مجاز ( توریستی ، درمانی ، ورزشی و ..) را دارند و اعتبار آن حداقل ۶ ماه است،می تواند برای کسب اجازه کار به وزارت کار ترکیه درخواست دهند. ویزای دانشجویی از این قضیه مستثنی است.
  • در صورتی که خارجی اجازه اقامت را نداشته باشد، باید به کنسولگری مربوطه ترکیه از کشور اقامت مراجعه کند.

مدارک لازم برای مهاجرت به ترکیه و اخذ اقامت و اخذ اجازه کار در ترکیه

  • ۴ عکس پاسپورتی
  • پاسپورت
  • کپی صفحات پاسپورت که شامل عکس و مدت اعتبار پاسپورت است.
  • حساب بانکی به مبلغ ۳۰۰ دلار به ازای هر ماه
  • فتوکپی اجازه کار که توسط وزارت کار ارائه شده باشد.

مدارک لازم برای اخذ اجازه کار در ترکیه

  • فرم درخواست اجازه کار
  • پرینت حساب و گردش مالی با تاییده مالیات
  • سایر مدارک خاص مربوط به رشته های ویژه

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد کار در ترکیه

مقاله مرتبط

کار در ترکیه

مقاله مرتبط

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

تحصیل در ترکیه با توجه به هزینه پایین آن مورد توجه بسیای از متقاضیان تحصیل قرار گرفته است. بنابر آمار ۵۴ هزار دانشجو خارجی در ترکیه تحصیل می کنند. تحصیل در ترکیه در تمامی مقاطع امکان پذیر است و راه های زیر برای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل وجود دارد.

  • برنامه های تبادل دانشجوی اراسموس
  • دوره های کارشناسی
  • دوره های کارشناسی ارشد
  • دوره های فنی
  • دوره های دکترا
  • دوره های کوتاه مدت

۵۴ هزار دانشجو بین المللی که در ترکیه تحصیل می کنند از ۹۳ کشور مختلف می باشند. بزرگترین دانشگاه های ترکیه به شرح زیر هستند

  • دانشگاه استانبول
  • دانشگاه Gazi
  • دانشگاه Marmara

اخذ ویزای تحصیلی در داخل ترکیه امکان پذیر نیست و حتما باید در ابتدا پذیرش دانشگاه را کسب کرد و بعد از به نزدیک ترین کنسولگری ترکیه مراجعه کرد و از طریق نامه پذیرش و فرم درخواست ویزا برای ویزای تحصیلی اقدام کرد. پروسه صدور ویزا معمولا ۸ هفته به طول می انجامد و مهر ویزای تحصیلی در پاسپورت شما گذاشته می شود. ویزای تحصیلی ترکیه تا زمانی که شما در موسسات آموزشی ثبت نام داشته باشید امکان پذیر است.

تحصیل در ترکیه و اقامت تحصیلی
بورسیه تحصیلی در ترکیه
تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه
تحصیل در دوره های زبان ترکیه
بررسی تحصیل پزشکی در ترکیه
تحصیل در دانشگاه های ترکیه
تحصیل در ترکیه
تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری درترکیه برای اخذ شهروندی ، شرایط  والزامات آن در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است . بر اساس تصمیم دولت ترکیه در اویل سال گذشته چندین روش برای کسب تابعیت ترک از طریق سرمایه گذاری درترکیه وجود دارد:

  • سرمایه گذاری در ترکیه به مبلغ  ۲ میلیون دلار به طور مداوم
  • خرید ملک به ارزش یک میلیون دلار بدون فروش آن به مدت ۳ سال
  • سپرده گذاری سه میلیون دلاری به مدت سه سال در بانک های دولتی ترکیه
  • دریافت اوراق قرضه از دولت ترکیه به ارزش ۳ میلیون دلار برای ۳ سال.

الزامات و روش های اجرایی برای سرمایه گذاری درترکیه

برخی از مدارک لازم برای تهیه پرونده درخواست اقامت:

  • گذرنامه معتبر
  • شناسنامه
  • مجوز اقامت
  • گزارش پزشکی و بهداشت
  • مهارت‌های زبان ترکی
  • برای خانواده‌ها، گواهی ازدواج و گواهی تولد کودکان
  • اظهارات بانک، اثبات درآمد
  • در صورت امکان، مدرک شناسایی و اثبات هویت بستگان در ترکیه

مقاله مرتبط

اشکالات ثبت شرکت در ترکیه

مقاله مرتبط

ثبت شرکت در ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی

ترکیه دارای بیشترین تعداد پناهندگان می باشد که اکثر ان ها از جنگ سوریه فرار کرده و به ترکیه پناه آوردند. جمهوری ترکیه عضو قرارداد پناهندگان ۱۹۵۱ و پروتکل ۱۹۶۷ است. در ماه آوریل سال ۲۰۱۳، نخستین قانون پناهندگی ترکیه، قانون خارجی و حفاظت بین المللی، توسط پارلمان تأیید شد و در تاریخ ۱۱ آوریل ۲۰۱۴ به اجرا در آمد. این قانون ستون های اصلی سیستم پناهندگی ملی ترکیه را تشکیل می دهد و اداره کل امور مدیریت مهاجرت (DGMM) به عنوان نهاد اصلی مسئول سیاست گذاری و رسیدگی برای همه خارجیان در ترکیه است. ترکیه همچنین مقررات موقت موقت در ۲۲ اکتوبر ۲۰۱۴ را تصویب کرد که حقوق و تعهدات همراه با رویه هایی را برای کسانی که به طور موقت در ترکیه اعطا می شوند، تعیین می کند.

با توجه به سختی ها که در راه پناهندگی وجود دارد موسسه ملک پور این راه را برای مهاجرت به ترکیه پیشنهاد نمی کند. بنابر آمار بیشتر از ۹۲ درصد افرادی که برای پناهندگی اقدام می کند امکان مهاجرت از راه های مناسب را دارند اما از شرایط آن آگاه نیستند.

مقاله مرتبط

اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی

هزینه مهاجرت به ترکیه – هزینه زندگی در ترکیه

بدون شک، هزینه زندگی در ترکیه عامل مهمی است که به مهاجران اجازه می دهد تصمیم بگیرند که آیا آنها باید برای همیشه به ترکیه سفر کنند. گفته های قدیمی که پول باعث می شود جهان به اطراف برسد مطمئنا درست است که در مورد انتخاب شیوه زندگی ما صادق است، اما ترکیه می تواند مکان شگفت انگیزی برای زندگی باشد. هرچند قبل از شروع به بررسی هزینه زندگی در ترکیه، برخی از عواملی که باید در نظر گرفته شوند وجود دارد.

  • حداقل دستمزد برای هزینه زندگی در ترکیه
  • تفاوت های منطقه ای در رابطه با هزینه زندگی در ترکیه
  • هزینه اقامت در خصوص هزینه زندگی در ترکیه
  • هزینه حمل و نقل در خصوص هزینه زندگی در ترکیه
  • هزینه کالاها در خصوص هزینه زندگی در ترکیه
  • هزینه حمل و نقل در خصوص هزینه زندگی در ترکیه
  • هزینه زندگی در ترکیه
  • هزینه تحصیل درخصوص هزینه زندگی در ترکیه

حداقل دستمزد برای هزینه زندگی در ترکیه

حداقل دستمزد ۱۷۸۰ لیر در ماه است که کارفرمای تمام هزینه های مراقبت های بهداشتی و بازنشستگی معروف SGK را پرداخت می کند.

تفاوت های منطقه ای در هزینه زندگی در ترکیه

مانند هر جای جهان، زندگی در یک کشور بسته به شهر متفاوت است.در ترکیه، گرانترین مکان برای زندگی، استانبول است، یک مرکز تجاری، مالی، گردشگری و اقتصادی است. هزینه زندگی در استانبول نسبت به شهرهای دیگر ترکیه بالا است اما زمانی که در زمینه جهانی در نظر گرفته می شود، نسبتا ارزان است.در سال ۲۰۱۸،هزینه زندگی زندگی در استانبول، رتبه ۱۶۳ را از ۲۰۹ شهر در سراسر جهان دریافت کرد.

برای اطلاع دقیق از هزینه های مهاجرت به ترکیه پیشنهاد می شود که مقالات مرتبط که در ادامه برای شما ارائه می شود را که مشاوران موسسه ملک پور تهیه شده است مطالعه کنید.

مقاله مرتبط

هزینه های تحصیلی پزشکی در ترکیه

مقاله مرتبط

هزینه های تحصیل در ترکیه
سخن پایانی در مورد مهاجرت به ترکیه

در این نوشتار سعی شد که راه های مهاجرت به ترکیه و طرق مختلف اخذ اقامت و تابعیت ترکیه مورد بررسی قرار گیرد. برای مهاجرت به ترکیه در ابتدا باید شرایط شما به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد. شما می توانید با کارشناسان موسسه ملک پور در دفاتر ایران و یا دفتر مرکزی وین تماس بگیرید و به صورت رایگان تحت مشاوره قرار بگیرید. شما می توانید تمام سوالات و تجربیات خود را در مورد مهاجرت به ترکیه و طرق مختلف اخذ ویزای ترکیه را در بخش دیدگاه های همین مقاله یا در بخش پرسش و پاسخ همگانی مطرح کنید. امیدوار است که نوشتار مهاجرت به ترکیه مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 پاسخ
  1. نیما گفته:

    سلام من و همسرم کاردانی کامپیوتر داریم ۲۴و۲۳ سال سن داریم کل اموال ما ۴۰۰ میلیون تومان هست دنبال کشوری می گردیم که بتونیم پیشرفت کنیم بهمون پیشنهاد ترکیه رو دادن آیا میتوانیم با این سرمایه کم اقامت کشور های اروپایی گرفت؟

    Rating: ۴
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      سلام دوست عزیز شما برای کشورهائی نظیر فنلاند و مجارستان و هلند و کشورهائی که گپ تحصیلی براشون مهم نیست امکان اقدام دارید .همچنین چنانچه در دانشگاههای دولتی ایران قبول شوید و مدرک زبان آلمانی داشته باشید می توانید برای تحصیل رایگان در کشور اتریش اقدام کنید.برای کشور کانادا هم امکان اقدام دارید.

      پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام خیر برای ورود به هر کشوری شما باید پاسپورت داشته باشید در غیر این صورت امکان مهاجرت را نخواهید داشت .

      پاسخ
  2. حسین گفته:

    سلام ببخشید من ۱۷ سال دارم و قصد دارم به ترکیه برم بدون ویزا بعد از اونجا درخواست اقامت یکساله توریستی کنم میخواستم بدونم چون سنم زیر ۱۸ ساله مشکلی پیش نمیاد یا حتما باید با پدر یا مادر درخواست اقامت یکساله کنم؟

    پاسخ
  3. رضا ناصری گفته:

    با سلام خدمت شما دوست عزیز من میخواستم بدونم که ثبت شرکت شامل افتتاح رستوران هم میشود چونکه شما در ویس بالا گفتین که کارمند استخدام کنید میشود اقامت گرفت

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله اما باید نیروی کار استخدام نمایید که برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      باید در ابتدا شرایط خود را به طور کامل بفرمایید تا امکان مشاوره وجود داشته باشد اما برای اخذ ویزای کار استرالیا باید حتما امتیاز مورد نیاز را کسب نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  4. محمد فراهانی گفته:

    سلام میخواستم ببینم در مورد ویزای کار ترکیه چه پیشنهادی برای من دارید و یا چه راه هایی وجود داره

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      برای اطلاعات بیشتر باید اطلاعات کامل خود را بفرمایید اما برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ