مهاجرت به گرجستان

روش های مهاجرت به گرجستان

  • معرفی گرجستان به عنوان یک مقصد برای مهاجرت
  • مهاجرت به گرجستان از طریق تولد
  • مهاجرت به گرجستان از طریق ازدواج
  • مهاجرت به گرجستان از طریق کار
  • مهاجرت به گرجستان از طریق تحصیل
  • مهاجرت به گرجستان از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به گرجستان از طریق پناهندگی
  • هزینه زندگی در گرجستان

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

معرفی گرجستان به عنوان یک مقصد برای مهاجرت

مهاجرت به گرجستان و اخذ اقامت و تابعیت گرجستان با توجه به هزینه های پایین زندگی در این کشور مورد توجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور قرار گرفته است. با توجه به درخواست های فراوانی که برای مهاجرت به گرجستان وجود دارد این موضوع در این نوشتار مورد بررسی قرار می گیرد. برای مهاجرت به گرجستان ۶ روش معمول وجود دارد که در ادامه آن ها را برای شما بیان می کنیم. گرجستان کشوری واقع در تقاطع آسیای غربی و اروپای شرقی با جمعیت ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر می باشد. پایتخت این کشورتفلیس می باشد و مساحت این کشور در حدود ۸۰ هزار مترمربع باشد. اغلب مردم این کشور به زبان گرجی صحبت می کنند که یکی از شاخه های زبان قفقازی می باشد.

هر شخصی که برای مدت ۵ سال در گرجستان سکونت داشته باشد می تواند برای تابعیت گرجستان اقدام کند. معمولا باید برای اخذ تابعیت از این طریق به زبان این کشور تسلط داشت و با تاریخ و شرایط اجتماعی گرجستان نیز آشنایی داشت. شخصی که تابعیت گرجستان را دارد نمی تواند به صورت همزمان برای تابعیت کشور دیگری اقدام کند مگر اینکه شرایط او بسیار ویژه باشد.

مهاجرت به گرجستان از طریق تولد

در شرایط زیر می توان اقامت و تابعیت گرجستان را از طریق ازدواج به دست آورد.

  • حداقل یکی از والدین در هنگام تولد فرزند تابعیت گرجستان را داشته باشند.
  • شخص متولد شده از جایگزینی انعطاف پذیر در زمانی که کشور مبدا اهدای تابعیت به او را قبول نکند.
  • شخص بدون وضعیت باشد و در خاک گرجستان متولد شده باشد.
  • شخص متولد شده در گرجستان از والدینی که وضعیت یکی از آن ها نامشخص و دیگر نامعلوم باشد.
  • شخصی که هنوز به سن قانونی نرسیده و والدین او نامعلوم هستند می تواند تابعیت گرجستان را تا زمان ایجاد تابعیت دگیر داشته باشد.
  • شخصی که قبل از ۳۱ مارس ۱۹۷۵ به دنیا آمده باشد و به مدت ۵ سال در گرجستان سکونت داشته باشد. تا ۳۱ مارس ۱۹۹۳ در خاک گرجستان باشد و تابعیت کشور دیگری را اخذ نکرده باشد.
  • شخصی که بعد از ۳۱ مارس ۱۹۷۵ در گرجستان متولد شده باشد و در ۳۱ مارس ۱۹۹۳ در گرجستان زندگی کرده باشد و شهروندی کشور دیگری را نداشته باشد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد تولد

مهاجرت به گرجستان از طریق ازدواج

شهروندان خارجی بعد از ازدواج با یکی از اتباع گرجستان می توانند تابعیت این کشور را بدست بیاورند. در زمانی که برای شهروندی اقدام می کنید همسر غیر گرجستانی باید گواهی سالگرد ازدواج را به همراه داشته باشد. داشتن فرزند از تبعه گرجستان می تواند راه تابعیت گرجستان از طریق خوگیری را هموارتر کند. 

شهروندی گرجستان می تواند از طریق ازدواج با یک تبعه گرجستان که به مدت ۲ سال در گرجستان به صورت قانونی و بدون وقثه سکونت داشته است اهدا شود. همچنین شخص متقاضی باید زبان گرجی را بلد باشد و به تاریخ اجتماعی سیاسی گرجستان آگاه باشد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی

مهاجرت به گرجستان از طریق کار

اجازه اقامت از طریق کار به شخصی که قصد کار در گرجستان و کارآفرینی در این کشور را دارد اهدا می شود. ویزای دسته D1 برای افرادی که وارد گرجستان می شوند صادر می شود. همچنین این ویزا برای نمایندگان و مشاوران شرکت هایی که به گرجستان می آیند تا وظایف خود را انجام دهند و خارجی هایی که برای کار قراردادی به گرجستان می آیند و افرادی که در گرجستان برای انجام فعالیت های کارآفرینی در قانون کار گرایانه گرجستان حضور دارند، نیز صادر می شود. ویزای دسته D2 برای افرادی که برای انجام فعالیت علمی، ورزشی، فرهنگی یا آموزشی به گرجستان می آیند، صادر می شود؛ مترجمان آزاد، کارآموزان یا داوطلبان و کارگران مطبوعاتی که برای فعالیت حرفه ای خود به گرجستان می آیند نیز شامل این ویزا می شوند.

خارجیانی که قصد کار در گرجستان را دارند باید برای کار در این کشور اجازه کار لازم را دریافت کنند. کسانی که قصد مهاجرت به گرجستان از طریق کار را دارند حتما باید برای ویزاهای بلند مدت این کشور اقدام کنند و ویزاهای کوتاه مدت مانند ویزای تورسیتی دارای اجازه کار نیست. باید در نظر داشته باشید که شهروندان بعضی از کشورها برای مهاجرت به گرجستان از طریق کار نیاز به اخذ ویزا ندارند. این شرایط برای شهروندان اتحادیه اروپا و ۶۴ ایالت دیگر معتبر است و مدت زمان اقامت نیز یک سال می باشد. این شرایط برای پناهندگان و کسانی که شهروند کشورهای هستند که روابط دیپلماتیک با گرجستان دارند نیز پابرجاست، از این قبیل کشورها می توان به چین، مصر ، پرو و اروگوئه اشاره کرد.

شما می توانید از طریق ایجاد کسب و کار در گرجستان نیز اقدام کنید و نشان دهید که ۱۷۵۰ دلار در حساب بانکی خود در گرجستان دارید.

مدارک موردنیاز برای مهاجرت به گرجستان از طریق کار:

  • پاسپورت معتبر
  • فرم درخواست ویزا
  • یک قطعه عکس
  • رسید پرداخت مالیات
  • مدارک شناسایی
  • مدرک تمکن مالی برای اقامت در گرجستان
  • هزینه درخواست ویزای ۱۰۰ لاری گرجستان است و می تواند به دو زبان گرجی و انگلیسی باشد.
  • زمان لازم برای پاسخ به درخواست از روز ثبت به مدت ۷ روز کاری می باشد.
کار در گرجستان
ویزای کارمندی در گرجستان

مهاجرت به گرجستان از طریق سرمایه گذاری

برای مهاجرت به گرجستان از طریق سرمایه گذاری و اخذ اقامت شما باید ۳۰۰ هزار لار یا در حدود ۱۲۲ هزار یورو در بخش اقتصاد گرجستان مانند وام، سپرده ، خرید املاک و دیگر مستقلات سرمایه گذاری کنید. ارزش سرمایه گذاری باید توسط یک حسابرس معتبر تایید شود. علاوه بر این اجازه اقامت دائم باید توسط یک شخص دولتی یا سه مدیر تاجر که شهروند گرجستان باشند حمایت شود. ویزاهای از این طریق هر ۵ سال یکبار تمدید می شوند.

پلیس و نهادهای امنیتی گرجستان شرایط فرد سرمایه گذاری را به صورت کامل بررسی می کنند و هیچ گارانتی برای اهدای ویزا وجود ندارد اما در عمل متقاضیان از کشورهای غربی بیشتر مورد احترام قرار گرفته و متقاضیان از کشورهای مانند ایران، عراق ، سوریه و پاکستان باید حتما شایط مناسبی داشته باشند تا شانس ویزای آن ها افزایش یابد.

اجازه اقامت کوتاه مدت برای کسانی است که در بخش املاک گرجستان سرمایه گذاری می کنند و سرمایه خود را صرف خرید آپارتمان، خانه ، زمین یا هرگونه املاک مسکونی و تجاری به ارزش حداقل ۳۵ هزار دلار آمریکا می کنند. این اجازه اقامت برای یک سال صادر شده و تا ۵ سال قابل تمدید است و بعد از پایان سال ششم می توان برای اقامت دائم در صورت وجود سرمایه گذاری اقدام کرد.

قیمت ملک در تفلیس به ۹۰۰ در دلار برای هر متر می رسد هرچند که در بعضی مناطق این مبلغ تا ۱۵۰۰ دلار نیز افزایش می باید اما در شهر بندری باتومی که دومین شهر بزرگ گرجستان است قیمت ها قدر پایین تر می باشد و با توجه به اینکه این شهر یکی از توریستی ترین شهرهای گرجستان است سرمایه گذاری در بخش خرید ملک و استفاده از اجاره بسیار سودآور است. شما می توانید با ۳۵ هزار دلار یک آپارتمان یک خوابه در تفلیس خریداری کنید.

اجازه اقامت دائمی (سرمایه گذاری) کوتاه مدت ( خرید املاک) موقتی (کار)
اعتبار دائمی یک ساله قابل تمدید ۶ ماهه قابل تمدید
الزامات سرمایه گذاری در اقتصاد سرمایه گذاری در املاک کار آزاد یا راه اندازی کسب و کار
حداقل سرمایه ۱۲۲ هزار دلار (۳۰۰ هزار لار) ۳۵  هزار دلار ۱۷۵۰ دلار
کارمزد دولت ۷۳ تا ۱۲۲ دلار (۱۸۰ تا ۳۰۰ لار) ۸۵ تا ۱۶۶ دلار (۱۲۰ تا ۴۱۰ لار) ۸۵ تا ۱۶۶ دلار (۱۲۰ تا ۴۱۰ لار)
زمان لازم ۲۰ تا ۳۰ روز ۱۰ تا ۳۰ روز ۱۰ تا ۳۰ روز
شرایط خانواده همسر ، فرزند زیر سن قانونی و وابسته غیرتوانا همسر ، فرزند زیر سن قانونی و وابسته غیرتوانا همسر ، فرزند زیر سن قانونی و وابسته غیرتوانا
شهروندی بعد از ۵ سال بعد از ۵ سال بعد از ۵ سال
سرمایه گذاری در گرجستان
خرید ملک در گرجستان

مهاجرت به گرجستان از طریق تحصیل

ویزای های دسته D3 برای آموزش و مقاصد علمی و مهاجرت به گرجستان از طریق تحصیل مورد استفاده قرار می گیرند. این ویزا همچنین برای امور تحقیقاتی و امور تحصیل بین المللی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. شهروندان ۹۸ کشور جهان می توانند برای مهاجرت به گرجستان اقدام کنند و یک سال را بدون ویزا در این کشور سپری کنند. شهروندانی کشورهای که برای ورود به گرجستان نیاز به ویزا دارند باید امور خود را کنسولگری ها و نزدیک ترین ادارات مهاجرت گرجستان پیگیری کنند. ویزا معمولا در فرودگاه بین المللی تفلیس صادر می شود و اگر شخص از کشورهای باشد که نیاز به ویزا ندارند ۴۵ روز فرصت دارد که با ارائه مدارک زیر برای ویزا D3 اقدام کند.

  • سند پذیرش
  • سند مسافرت که باید دارای شرایط خاصی باشد: روادید سفر باید تا سه ماه بعد از اعتبار ویزای گرجستان معتبر باشد – روادید نباید آسیب دیده باشد و نشان خاصی روی آن باشد – روادید باید حداقل دارای ۲ صفحه خالی باشد و در ۱۰ سال اخیر صادر شده باشد.
  • فرم درخواست ویزا
  • اثبات سند مالی و حساب بانکی در ۶ ماه گذشته
  • گواهی پرداخت شهریه
  • ۲ قطعه عکس پاسپورتی
  • بیمه سلامت که تا زمان اتمام ویزا معتبر باشد
  • مشخص بودن وضعیت سکونت
  • برای صدور ویزای افراد زیر سن قانونی، مجوز صدور ویزا باید با رضایت نماینده قانونی آنها ارائه شود. چنین رضایتی باید به صورت کتبی بیان شود.

مهاجرت به گرجستان از طریق پناهندگی

اعطای پناهندگی بر اساس کنوانسیون ۱۹۵۱ سازمان ملل متحد درباره وضعیت پناهندگان است. با توجه به این کنوانسیون، اصطلاح “پناهنده” به شخص اطلاق می شود که به دلیل  نژاد، مذهب، ملیت، عضویت در یک گروه اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی در خارج از کشور خود است و به دلیل ترس از دست دادن جان و شکنجه مایل به برگشت به کشور خود نیست. اما این روش به یک راه فریبکارانه برای اخذ اقامت یک کشور تبدیل شده است و به همین دلیل قوانین و شرایط سختی برای پناهندگان در نظر گرفته شده است.

طرح گرجستان برای حمایت از پناهندگان به عنوان محافظت بین المللی برای شرایط زیر است.

  • شرایط پناهندگی
  • حمایت بشر دوستانه
  • حالت شخصی که نیاز به حمایت موقت دارد.

تصمیم به اعطای هر یک از موارد فوق به وزارت امور داخلی گرجستان وابسته است. برای آشنایی با خطرات مهاجرت به گرجستان از طریق پناهندگی حتما مقالات مرتبط را مطالعه بفرمایید.

هزینه های زندگی در گرجستان

  • هزینه غذا از رستوران به صورت متوسط ۱۰ لار
  • خرید و بازار ۷ لار به صورت متوسط
  • حمل و نقل عمومی ۳ لار
  • اینترنت و هزینه های برق و اب و … ۱۵۰ لار
  • هزینه های اوقات فراغت ۴۰ لار
  • هزینه های پوشش و لباس ۱۵۰ لار
  • هزینه اجاره ماهانه ۸۰۰ لار

تمام هزینه های بالا به صورت متوسط می باشد و درصد پخش هزینه ها در عکس زیر قابل مشاهده است.

مهاجرت به گرجستان
سخن پایانی در مورد مهاجرت به گرجستان

در این مقاله سعی شد که مهاجرت به گرجستان به صورت کامل و از روش های متفاوت برای شما بیان شود. همانطور که مشاهده شد شرایط مهاجرت به گرجستان به نسبت سایر کشورها قدر آسان تر به نظر می رسید و با توجه به نزدیکی این کشور به ایران می تواند به عنوان یک گزینه برای مهاجرت در نظر گرفته شود. شما می توانید تمام سوالات خود را در مورد مهاجرت به گرجستان و طرق اخذ اقامت و تابعیت گرجستان را در بخش پرسش و پاسخ همگانی و همچنین در بخش دیدگاه های همین مقاله مطرح کنید و در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ سوال های خود برسید. امیدوار است که مقاله مهاجرت به گرجستان مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ