پاسپورت سوئد و بررسی آن

پاسپورت سوئد
  • پاسپورت سوئد و شرایط عمومی
  • پاسپورت سوئد و اعتبار آن
  • پاسپورت سوئد و روش های اخذ پاسپورت
  • پاسپورت سوئد از طریق کار
  • پاسپورت سوئد از طریق تحصیل
  • پاسپورت سوئد از طریق سرمایه گذاری
  • پاسپورت سوئد از طریق تولد
  • پاسپورت سوئد از طریق ازدواج
  • پاسپورت سوئد و پناهندگی
  • پاسپورت سوئد و نکات مهم در باب سوئد
  • پاسپورت سوئد و مدارک موردنیاز
  • پاسپورت سوئد و وکیل معتبر برای امور مهم

پاسپورت سوئد و مقدمه ای بر آن

پاسپورت سوئد ، شرایط اخذ پاسپورت سوئد و طرق مختلف اخذ پاسپورت این کشور، در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. اقامت دائم و تابعیت سوئد از روش های متفاوتی قابل دستیابی است ولی شما باید توجه کنید که تمامی روش های مهاجرت، به اخذ پاسپورت سوئد منجر نخواهد شد. در این راستا، سوالاتی ممکن است برای شما پیش بیاید. سوالاتی نظیر اینکه شما پس از چند سال به پاسپورت سوئد خواهید رسید؟ آیا شما از هر روشی به این کشور مهاجرت کنید، به اقامت و در نهایت پاسپورت خواهید رسید؟ دریافت پاسپورت کشور سوئد چه الزاماتی دارد؟ ما در این مقاله سعی نموده ایم به تمامی سوالات و سوالات دیگر در زمینه اخذ پاسپورت سوئد پاسخ داده و نکات مهم در این زمینه را مورد بررسی قرار داده و ارائه کنیم. شما عزیزان و همراهان همیشگی موسسه حقوقی ملک پور ، می توانید پس از خواندن این مقاله، اگر همچنان سوالی برایتان باقی مانده است، با کارشناسان متخصص و با تجربه ما تماس حاصل نمایید و مشاوره رایگان تلفنی دریافت کنید. لطفا در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

مقاله مرتبط

بهترین راه مهاجرت به سوئد

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد مهاجرت به سوئد

پاسپورت سوئد و شرایط عمومی

سوئد کشوری است در شمال اروپا که پایتخت آن شهر استکلهم و زبان رسمی مردم، سوئدی و پول رایج آن کرون می­باشد. این کشور بیش از ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد و عضو اتحادیه اروپا، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و سازمان تجارت جهانی می­باشد. کشور سوئد از نظر کیفیت زندگی، بهداشت، آموزش و رفاه مردم، جایگاه نسبتا خوبی در میان کشورهای جهان دارد اما امروزه مهاجرت به آن با مشکلاتی روبرو شده است و به دلیل مسائل سیاسی موجود، به ایرانیان به سختی ویزا می دهند. از نظر آب و هوایی هم این کشور بسیار سرد سیر است و در بیشتر فصول سال برفی است که ممکن است با روحیه ما ایرانیان خیلی سازگار نباشد. مشهورترین شهرها جهت بازدید گردشگران، شهر استکلهم و گوتنبرگ می­باشد.

یکی از روش های دریافت پاسپورت کشورهای خارجی، از طریق تولد فرزند می باشد. کشورها برای اعطای تابعیت از طریق تولد، از دو قاعده خاک یا خون پیروی می کنند. کشورهایی مانند کانادا و آمریکا از قاعده خاک تبعیت می کنند. یعنی با تولد فرزندتان در این کشورها، به فرزندتان پاسپورت داده خواهد شد اما کشوری مانند سوئد، از قاعده خون تبعیت می کند. یعنی در صورتی نوزاد پاسپورت سوئد را دریافت خواهد که حداقل یکی از والدینش تبعه سوئد باشد. البته این مورد دارای استثناعاتی نیز می باشد که در ادامه همین مقاله در بخش پاسپورت سوئد از طریق تولد به تفضیل در مورد آن توضیح خواهیم داد.

پاسپورت سوئد و اعتبار آن

پاسپورت سوئد و اعتبار آن

پاسپورت سوئد ، در بین پاسپورت های کل دنیا، پاسپورتی معتبر شناخته می شود. پاسپورت سوئد رتبه سوم را در میان پاسپورت های کل دنیا به خود اختصاص داده است. اگر شما پاسپورت سوئد را دارید و آن را از طرق مختلف مانند کار، تولد، سرمایه گذاری و … به دست آورده اید، می توانید با این پاسپورت به ۱۲۷ کشور دنیا بدون نیاز به ویزا سفر کنید و همچنین ویزای ۳۸ کشور را در هنگام ورود به آن کشور دریافت نمایید.

پاسپورت سوئد هم تراز با پاسپورت کشورهای دانمارک، لوکزامبورگ، فنلاند، ایتالیا، سنگاپور، فرانسه، هلند، بلژیک، اتریش، اسپانیا، پرتغال، نروژ، سوئیس، کره جنوبی و آمریکاست. اگر شما هم به دنبال دریافت پاسپورت سوئد و استفاده از مزایای این پاسپورت هستید، حتما با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره تحصصی کارشناسان ما استفاده نمایید.

پاسپورت سوئد و روش های اخذ پاسپورت

مهاجرت به سوئد، دریافت اقامت و پاسپورت سوئد از طرق مختلفی قابل دریافت است. شما می بایست قبل از هرگونه اقدامی جهت مهاجرت، تمامی ابعاد و آثارحقوقی روش انتخابی خود را مورد بررسی قرار دهید. اگر هدف شما از مهاجرت به این کشور، دریافت پاسپورت سوئد برای خود و خانواده تان می باشد، در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

پاسپورت سوئد از طریق کار

پاسپورت سوئد از طریق کار

امکان دریافت پاسپورت سوئد از طریق کار در این کشور وجود دارد. برای اینکه شما بتوانید در کشور سوئد کار کنید، حتما می بایست یک دعوتنامه شغلی از یک کارفرما در این کشور داشته باشید. برای یافتن این کارفرما، شما از دو طریق می توانید اقدام کنید. روش اول این است که شما از طریق دیگری، مثلا تحصیلی، به کشور سوئد ورود پیدا کنید و هنگامی که در محیط حضور دارید، به دنبال یک کارفرما باشید و روش دوم این است که شما رزومه تحصیلی و کاری خود را به موسسات کاریابی در سوئد ارسال نمایید و منتظر پاسخ از سوی کارفرما باشید.

برای اینکه یک کارفرما بتواند برای شما دعوتنامه شغلی ارسال نماید، باید حتما شرایط زیر را داشته باشد :

  • کارفرما باید حداقل ۱۰ روز شغل موردنیازش را در اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس آگهی کند و در صورت پیدا نشدن فرد مناسب، از یک خارجی می تواند دعوت به کار کند.
  • پرداخت حداقل حقوق کشور سوئد
  • انجام مراحل اداری و قانونی استخدام
  • دانش زبان سوئدی

مهم ترین نکته ای که باید جهت کاریابی در کشوری مدنظر قرار دهید، نرخ بیکاری آن کشور است. در حال حاضر نرخ بیکاری کشور سوئد ۶٫۵ در صد می باشد که در مقایسه با نرخ بیکاری کشورهای آلمان و اتریش که دارای ویزای جستجوی کار هم می باشند، بالاتر است.

در نمودار زیر نرخ بیکاری کشور سوئد را در سال های اخیر می توانید ملاحظه نمایید که با کاهش نسبتا خوبی روبرو بوده است :

پاسپورت سوئد و نمودار نرخ بیکاری سوئد

مدارک موردنیاز جهت اقدام برای دریافت ویزای کاری سوئد، پاسپورت معتبر، قرارداد کاری، تکمیل فرم ویزا، پرداخت هزینه ویزا و همچنین ارائه مدارک هویتی می باشد.

  • مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای سوئد برای همراهان

    • کپی پاسپورت نفر اصلی و ارائه پاسپورت معتبر برای همراهان
    • ارائه گواهی ازدواج
    • ارائه اسنادی مبنی بر اینکه در کشور خود باهم زندگی مشترک داشته اید
    • گواهی تولد فرزندان
    • ارائه مدارکی مبنی بر اینکه فرزندان بالای ۲۱ سال، از لحاظ مالی وابسته به والدین هستند
    • پرداخت هزینه ویزا
  • هزینه های ویزا برای دریافت ویزای کاری سوئد

    • دریافت اجازه کار : ۲۰۰۰ کرون
    • تمدید اجازه کار در شغل قبلی و با کارفرمای قبلی : ۱۰۰۰ کرون
    • تمدید اجازه کار با شغل و کارفرمای جدید : ۲۰۰۰ کرون
    • هزینه ویزای کودکان زیر ۱۸ سال : ۵۰۰ کرون
    • افراد بزرگسال : ۱۰۰۰ کرون

جهت دریافت پاسپورت سوئد از طریق ویزای کاری، شما می بایست در ابتدا به اقامت دائم این کشور برسید. جهت دریافت اقامت دائم کشور سوئد، شما باید حداقل پنج سال در این کشور کار و زندگی کنید و از سال ششم می توانید درخواست پاسپورت سوئد را بدهید. افرادی که به دنبال کار در سوئد هستند، از جمله دشواری هایی که با آن روبرو هستند، یادگیری زبان سوئدی جهت کار در این کشور است.

کار در سوئد برای دانشجویان

پاسپورت سوئد از طریق تحصیل

پاسپورت سوئد از طریق تحصیل

نظام تحصیلی کشور سوئد از سال ۲۰۱۱ دیگر رایگان نیست و شما می بایست جهت تحصیل در این کشور، هزینه پرداخت کنید.

شما حتما باید به این نکته توجه کنید که به صرف تحصیل در این کشور، به شما اقامت دائم و پاسپورت سوئد نخواهند داد. زیرا می بایست بتوانید پس از اتمام تحصیل، در این کشور کار کنید و کسب درآمد داشته باشید.

در ادامه به بررسی شرایط و نکات مربوط به تحصیل در سوئد می پردازیم :

 

جهت تحصیل در مقطع کارشناسی در سوئد، شما باید به زبان سوئدی تسلط داشته باشید تا بتوانید در دانشگاه های رایگان این کشور که هزینه ای زیر ۱۰۰۰ یورو در سال را دارند، تحصیل کنید. تحصیل در دانشگاه هایی که به زبان انگلیسی کورس ارائه می دهند، نیازمند ارائه آیلس حداقل ۶ می باشد. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در سوئد از ۶۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰۰ کرون در سال می باشد که بسته به رشته و نوع دانشگاه متغیر است. دانشجویان مقطع کارشناسی در این کشور، اجازه کار تا ۱۰ ساعت در هفته را دارند و می توانند از این طریق مقداری از هزینه های زندگی خود را تامین نمایند. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی چهار سال می باشد.

جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سوئد، شما باید بتوانید آیلس حداقل ۶٫۵ ارائه دهید که هزینه تحصیل آن مشابه مقطع کارشناسی است که بسته به نوع دانشگاه و رشته انتخابی شما متفاوت می باشد. مدت زمان تحصیل در این مقطع بین یک تا دو سال می باشد و دانشجویان تا ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار حین تحصیل دارند.

تحصیل در مقطع دکتری در سوئد، همانند بسیاری از کشورهای اروپایی، نیازمند این است که شما بتوانید یک سوپروایزر پیدا کنید. جهت یافتن سوپروایزر، شما نیاز به آیلس حداقل ۷ دارید و همچنین باید بتوانید مقالات ISI، رزومه کاری و تحصیلی برجسته و همچنین مقالات در نشریه های بین المللی ارائه دهید. تحصیل در مقطع دکتری در سوئد بین ۴ تا ۵ سال زمان می برد و دانشجویان می توانند تا ۳۰ ساعت در هفته کار دانشجویی انجام دهند.

در زیر تعدادی از دانشگاه های برتر سوئد که دارای رتبه در سطح جهانی می باشند را می توانید ملاحظه نمایید :

  • Lund University
  • Stockholm University
  • Chalmers University of Technology
  • Uppsala University
  • KTH, Royal Institute of Technology
  • مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی سوئد

    • پاسپورت معتبر
    • تکمیل فرم ویزا
    • مدرک زبان
    • نامه پذیرش دانشگاه
    • ارائه مدارکی مبنی بر مشخص بودن محل سکونت دانشجو
    • بیمه مسافرتی (اگر دانشگاه شما را بیمه کرده است، باید مدارک مربوط به آن را ارائه دهید)
    • اثبات تمکن مالی
    • پرداخت هزینه ویزا (برای افراد بالای ۱۸ سال ۱۰۰۰ کرون و افراد زیر ۱۸ سال ۵۰۰ کرون)

لازم به ذکر است که هزینه زندگی دانشجویی در سوئد برای یک نفر در حدود هشت تا ده هزار کرون به صورت ماهیانه می باشد که البته این مبلغ بسته به اینکه دانشجو در خوابگاه باشد و اینکه چه لایف استایلی داشته باشد، متفاوت است. از طریق مقاله اعزام دانشجو به سوئد نیز می توانید اطلاعات بیشتری در زمینه تحصیل در سوئد بدست آورید.

پاسپورت سوئد از طریق سرمایه گذاری

یکی از راه های دریافت اقامت و پاسپورت سوئد ، از طریق سرمایه گذاری می باشد. سرمایه گذاری در سوئد دارای شرایط خاص و قوانینی است که حتما می بایستی به آنها توجه کنید. یکی از مهم ترین عواملی که باید جهت سرمایه گذاری در کشوری آن را مد نظر قرار دهید، نرخ مالیات بر درآمد آن کشور است. همچنین باید توجه کنید که آیا روش انتخابی شما جهت مهاجرت و سرمایه گذاری، منجر به دریافت اقامت و درنهایت تابعیت خواهد شد یا خیر؟

در نمودار زیر می توانید نرخ مالیات بر درآمد کشور سوئد را ملاحظه نمایید. نرخ مالیات بر درآمد سوئد در مقایسه با کشورهای اروپایی دیگر بسیار بالاست :

پاسپورت سوئد و نمودار مالیات بر درآمد

سرمایه گذاری در سوئد از طریق ثبت شرکت امکان پذیر است. برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در سوئد، شما می بایست یک بیزینس پلن و یا همان طرح تجاری ( طرح کسب و کار ) ارائه دهید و به اداره مهاجرت سوئد ثابت کنید که طرح تان سودده می باشد. در صورت دریافت تائیدیه، در ابتدا به شما اقامت دو ساله داده خواهد شد که بتوانید شرکت را ثبت کنید و طرح تان را به اجرا برسانید. شما باید بتوانید ثابت کنید که در این دو سال تمکن مالی لازم جهت تامین هزینه های زندگی خود و خانواده تان را دارید. همچنین در شرکت تان، شما باید بیش از پنجاه درصد (حداقل ۵۱%) سهام داشته باشید تا بتوانید حق تصمیم گیری در امور آن را داشته باشید و حتما می بایست حداقل یک نفر سوئدی هم سهام شرکت شما را داشته باشد. اگر هم قرار است شرکتی را که از قبل وجود داشته است را خریداری کنید، حتما به بدهی های مالیاتی که ممکن است آن شرکت داشته باشد توجه کنید تا بدهی های زیادی را متحمل نشوید. حتما قبل از اینکه هرگونه اقدامی انجام دهید با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور در ارتباط باشید و مشاوره دریافت نمایید تا خدای نکرده به دردسر نیفتید و سرمایه تان را نیز از دست ندهید.

پس از دوسال در صورت اثبات سوددهی شرکت و پرداخت تمامی بدهی های مالیاتی و قانونی کشور، شما می توانید برای دو سال دیگر نیز ویزایتان را تمدید کنید و پس از پنج سال اقامت دائم دریافت کرده و از سال ششم درخواست پاسپورت سوئد را بدهید. البته باید توجه داشته باشید که دانش زبان سوئدی جهت سرمایه گذاری و دریافت پاسپورت سوئد از الزامات می باشد.

  • مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری در سوئد
    • پاسپورت معتبر
    • رزومه کاری و تحصیلی
    • تکمیل فرم درخواست ویزا
    • اثبات تمکن مالی
    • ارائه اظهارنامه و اساسنامه شرکت
    • ارائه سابقه بیمه (در صورت وجود)
    • نامه عدم سوء پیشینه
    • ترجمه شناسنامه و مدارک هویتی
    • در صورت داشتن همراه، ارائه مدارک هویتی اعضای خانواده و سند ازدواج و تولد فرزندان
    • ارائه مدارکی مبنی بر محل اقامت شما در سوئد
    • دانش زبان سوئدی یا انگلیسی

پاسپورت سوئد از طریق تولد

پاسپورت سوئد از طریق تولد

دریافت پاسپورت سوئد از طریق تولد ، یکی از انواع راه های دریافت تابعیت این کشور می باشد.

به طور کلی کشورها از دو قاعده خاک و خون تبعیت می کنند. کشورهایی مانند کانادا و آمریکا از قاعده خاک پیروی می کنند یعنی اگر شما فرزندی در خاک این کشورها به دنیا بیاورید، فرزندتان پاسپورت آن کشور را به دست خواهد آورد. ولی اعطای تابعیت از طریق خون به این معنی است که به عنوان مثال فرزند شما در صورتی تابعیت سوئد را به دست خواهد آورد که حداقل یکی از والدینش سوئدی باشد. البته همین امر هم دارای شرایطی است که در زیر به جرئیات آن می پردازیم :

اگر فرزند شما بعد از اول آپریل ۲۰۱۵ به دنیا بیاید، نوزاد تابعیت سوئد را در زمان تولد دریافت خواهد کرد. بدون توجه به اینکه نوزاد در کجا به دنیا آمده باشد، البته اگر یکی از والدینش پاسپورت سوئد را داشته باشد و از تبعه این کشور باشد.

اگر فرزند شما قبل از آپریل ۲۰۱۵ و بعد از جولای ۲۰۰۱ به دنیا آمده باشد، شرایط زیر اعمال خواهد شد :

  • فرزند مادر سوئدی، همیشه تابعیت و پاسپورت سوئد را دریافت خواهد کرد.
  • اگر پدر سوئدی باشد و با یک مادر خارجی ازدواج کرده باشد، در صورتی نوزاد تابعیت سوئد را کسب خواهد کرد که در سوئد به دنیا آمده باشد.
  • اگر نوزاد در خارج از خاک سوئد به دنیا آمده باشد و تابعیت پدر و مادرش سوئدی باشد، تابعیت و پاسپورت سوئد را به دست خواهد آورد.
  • اعطای تابعیت و پاسپورت سوئد از طریق ازدواج والدین

    هنگامی که یک زن خارجی و یک مرد سوئدی فرزندی را در خارج از خاک سوئد به دنیا بیاورند، نوزاد پاسپورت سوئد را دریافت نخواهد کرد اگر که ازدواج آنها به ثبت نرسیده باشد. اگر همان زن خارجی و مرد سوئدی بعدا ازدواج کنند، فرزند اگر زیر ۱۸ سال باشد، تابعیت و پاسپورت سوئد را می تواند دریافت کند.

پاسپورت سوئد از طریق ازدواج

اگر شما با یک سوئدی ازدواج کنید، به پاسپورت سوئد دست خواهید یافت. اما دریافت پاسپورت سوئد از طریق ازدواج، دارای شرایطی است که حتما باید رعایت گردد.

در ایران، اگر یک زن ایرانی با یک مرد خارجی ازدواج کند، به مرد هیچگونه تابعیتی داده نخواهد شد. اما اگر یک مرد ایرانی با یک زن خارجی ازدواج کند، به زن تابعیت ایران داده خواهد شد. یعنی در قانون ایران، اعطای تابعیت به زوج خارجی، بسته به اینکه زن ایرانی باشد و یا مرد، تفاوت می کند. اما در قانون اکثریت کشورهای دنیا، از جمله سوئد، تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد.

اگر شما با یک فرد سوئدی ازدواج کنید، می توانید پس از سه سال، برای دریافت تابعیت و پاسپورت سوئد درخواست دهید. البته باید درنظر داشته باشید که تنها ازدواج کردن برای دریافت پاسپورت سوئد کافی نمی باشد و شما باید حداقل دو سال با همسرتان زندگی کرده باشید.

اگر همسر شما تابعیت کشور دیگری را دارد و یا بی تابعیت می باشد، باید تابعیت و پاسپورت سوئد را در مدت حداقل دو سال به دست آورد. شما همچنین باید با جامعه در مدت زمانی که در سوئد هستید، به خوبی سازگار شده باشید. همچنین عواملی نظیر مدت زمان ازدواج تان، دانش زبان سوئدی و توانایی شما در خصوص موارد مالی از اهمیت بالایی جهت دریافت پاسپورت سوئد برخوردار است.

پاسپورت سوئد از طریق پناهندگی

پاسپورت سوئد و پناهندگی

پناهندگی از جمله راه هایی است که افرادی آن را انتخاب می کنند که به درستی از خطرات و آسیب های آن آگاهی ندارند و نمی دانند که می توانند از طرق قانونی دیگری نیز مهاجرت کنند و پاسپورت سوئد را دریافت کنند.

به طور کلی پناهنده به شخصی گفته می شود که به دلایل مذهبی، سیاسی، نژادی، دین، عقاید اجتماعی خاص و … ترس از آزار، اذیت، شکنجه و یا حتی مرگ در صورت بازگشت به کشور خودش را دارد. فرد پناهنده غالبا به دنبال شرایط بهتری برای زندگی است ولی شرایط جانبی و مواردی که در آینده برایش پیش خواهد آمد را در نظر نمی گیرد. موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی و همچنین مشاوره ای در راستای آن ندارد و این مطالب صرفا جهت افزایش آگاهی و اطلاع شما در خصوص خطرات و مضرات پناهندگی نگارش شده است.

بنا بر تصویبات کنوانسیون ژنو یا کنوانسیون پناهندگی، افرادی که شرایط گفته شده در بالا را دارند و به هردلیلی ترس از بازگشت به کشور خویش را دارند، می توانند به کشورهایی که عضو این کنوانسیون هستند بروند و در آنجا پناه گیرند. کشور سوئد نیز یکی از اعضای این کنوانسیون است.

در سوئد شخص می بایست به محض ورود به خاک این کشور که غالبا در فرودگاه می باشد، درخواست پناهندگی خود را اعلام نماید. پس از دریافت درخواست از نفر اصلی و خانواده وی، اثر انگشت و عکس دریافت می شود و شخص باید فرم های مربوطه را که شامل اطلاعاتی از قبیل اطلاعات فردی، ملیت، دلیل پناهندگی و … می باشد را پر کند. در صورت نیاز شخص به وکیل، می تواند درخواست بدهد. پس از انجام مراحل اولیه، از شخص یک مصاحبه شفاهی گرفته می شود که صحت و سقم اطلاعات دریافتی با اطلاعات موجود در فرم ها سنجیده شود.

در صورت عدم تائید درخواست پناهندگی، شخص می تواند درخواست تجدیدنظر کند. در صورت رد شدن حکم تجدیدنظر، شخص می بایست به کشور خودش برگردد. در صورت تائید درخواست پناهندگی، به شخص یک اقامت سه ساله داده خواهد شد که پس از پنج سال شخص می تواند آن را به اقامت دائم تبدیل کند و از سال ششم در صورت رعایت تمامی قوانین، پناهجو می تواند درخواست پاسپورت سوئد را داشته باشد.

پاسپورت سوئد و نکات مهم در باب پاسپورت سوئد

جهت دریافت پاسپورت سوئد ، شما می بایست مواردی که به تفضیل در بالا به آن اشاره شد را مدنظر قرار دهید. حتما به این نکته توجه کنید که تمامی روش های مهاجرت، منجر به دریافت اقامت و در نهایت پاسپورت سوئد نخواهد شد. با این حال اگر شما از طرق گفته شده به سوئد مهاجرت کنید و پاسپورت سوئد را دریافت کنید، می توانید به ۱۲۷ کشور دنیا بدون نیاز به ویزا سفر کنید و همچنین برای ۳۸ کشور در هنگام ورود ویزا دریافت نمایید. از آنجاییکه کشور سوئد از کشورهای عضو شنگن می باشد، شما می توانید در کشورهای عضو شنگن، بدون نیاز به ویزا سفر کرده و همچنین کار و زندگی کنید. فرزندان تان نیز از تحصیلات رایگان در این کشور بهره مند خواهند شد.

برای دریافت پاسپورت سوئد ، شما نباید در طول مدت اقامت خود در این کشور جرمی مرتکب شده باشید و خلاف قوانین این کشور رفتار کرده باشید. همچنین دانش زبان سوئدی برای دریافت پاسپورت سوئد از الزامات می باشد. موسسه حقوقی ملک پور با بیش از یک دهه سابقه در امور حقوق بین الملل، به عنوان وکیل مهاجرتی شما، می تواند به شما برای کشور سوئد و دیگر کشورهای دنیا مشاوره دهد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور نگارش شده است و هرگونه کپی برداری و استفاده از آن، بدون ذکر منبع، حرام و غیرقانونی می باشد و موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه رضایتی از این بابت ندارد.

پاسپورت سوئد و مدارک مورد نیاز

برای دریافت پاسپورت سوئد حتما باید مدارک زیر را فراهم نمایید :

  • پاسپورت معتبر
  • تکمیل فرم مربوطه
  • ارائه مدارک اقامتی (کارت اقامت)
  • گواهی ازدواج (در صورت وجود)
  • گواهی تولد (در صورت وجود)
  • عکس
  • اثبات تمکن مالی
  • عدم سوء پیشینه
  • تسلط بر زبان سوئدی
  • اثبات انطباق پذیری در محیط

پاسپورت سوئد و وکیل معتبر برای امور مهم

پاسپورت سوئد و وکیل معتبر برای امور مهم

اگر شما قصد مهاجرت و دریافت اقامت و پاسپورت کشوری را دارید، حتما می بایستی از یک وکیل مهاجرتی متخصص در این زمینه کمک بگیرید. زیرا مهاجرت موضوعی بسیار مهم و سرنوشت ساز است که آینده شما و خانواده تان در گرو آن است. در نظر داشته باشید که در این مسیر، همیشه افراد سودجویی وجود دارند که ممکن است از عدم آگاهی شما سوء استفاده کنند.

 ما به شما پیشنهاد می کنیم برای مهاجرت و دریافت پاسپورت سوئد و دیگر کشورهای دنیا، حتما با مشاورین متخصص موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید و از تمامی نکات و موارد روش انتخابی خود، اطلاع پیدا کنید. زیرا ممکن است شما از آثار حقوقی روشی که قصد مهاجرت آن را دارید اطلاع کافی نداشته باشید. همانگونه که قبل تر به آن اشاره شد، پاسپورت سوئد در رتبه سوم پاسپورت های کل دنیا قرار دارد و به همین دلیل مهاجرت به این کشور نکاتی دارد که در صورت عدم آگاهی ممکن است به دردسر بیفتید و سرمایه تان را از دست بدهید.

هزینه های زندگی در کشور سوئد
چگونگی تحصیل اتباع افغانی در سوئد

شما میتوانید از طریق لینک روبرو با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.

پاسپورت سوئد و سخن پایانی

پاسپورت سوئد و شرایط و طرق دریافت آن، در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. از آنجاییکه ممکن است اخذ پاسپورت سوئد مورد تقاضای تعدادی از هموطنان عزیزمان باشد، ما نیز در این مقاله سعی کرده ایم که تمامی شرایط و الزامات دریافت پاسپورت سوئد را با جزئیات مورد بررسی قرار دهیم. امیدواریم توانسته باشیم به تمامی سوالات شما پیرامون دریافت پاسپورت کشور سوئد و مهاجرت به سوئد از طرق مختلف پاسخ گفته باشیم. اگر همچنان سوالی ذهن شما را به خود مشغول کرده است و می خواهید بدانید که آیا شرایط شما جهت مهاجرت و دریافت اقامت و پاسپورت سوئد مناسب می باشد یا خیر، با کارشناسان ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید تا شرایط شما را برای کشور سوئد و همچنین دیگر کشورهای دنیا مانند کانادا، اتریش، دانمارک، انگلیس و … را مورد بررسی قرار دهند. همچنین شما عزیزان می توانید در قسمت پایانی همین مقاله، در قسمت دیدگاه، نظرات و سوالات خود را بیان کنید و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان دریافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ